Šta je novo?

Problem sa Samsung TV-om

lesalesa

Zapažen
Učlanjen(a)
15.06.2024
Poena
2
Pozdrav, na Samsungu mi se pojavila plava linija, TV je relativno nov, bukvalno uvek se nešto dešava, ako nije linija onda nekad slika nije u potpunosti 4K i laguje.

Prilozi

• Screenshot_2024-06-15-23-03-31-150_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2024-06-15-23-03-31-150_com.instagram.android.jpg
    44.5 KB · Pregleda: 63
Ako je u garanciji odmah reklamiraj, ako nije, e onda ***a. Panel je na početku svog kraja.

Ako je u garanciji odmah reklamiraj, ako nije, e onda ***a. Panel je na početku svog kraja.
Je l moguće? Bukvalno nov TV i imao sam skoro i na početku probleme, tipa slika je tamnija npr ako se pomeri u levo ili desno. Znači, reklamacija i koji je dalji postupak tačno?

slika je tamnija npr ako se pomeri u levo ili desno
to je verovatno do tipa panela. VA tip
nije naveden model televizora
koji je dalji postupak tačno?
o tome se diskutuje u ovoj sobi
npr , tema o pravima potrošača i prodavaca

UE43AU7092, tj. UE43AU7092UXXH

koliko vidim, u pitanju je model za '21., mada negde piše da je za '22. što bi se reklo, ako je kupljen pre 2 godine, verovatno mu je istekla ili će uskoro isteći garancija (tj. saobraznost)

UE43AU7092, tj. UE43AU7092UXXH

koliko vidim, u pitanju je model za '21., mada negde piše da je za '22. što bi se reklo, ako je kupljen pre 2 godine, verovatno mu je istekla ili će uskoro isteći garancija (tj. saobraznost)
Ne, ne, uzeo sam ga u januaru ove godine.

Hoće čovek da ti kaže da je star model i da je proizveden 2021.godine (A serija), sada je 2024. I trenutno se pravi D serija. To što si ga kupio u januaru ništa ne znači sem da si kupio matoru seriju jer je bila na popustu ili ti je neko prodao mator TV na foru. Ako imaš garanciju reklamiraj i miran si. Retki su Samsung televizori na kojima se ovo dešava.

Vrh Dno