FreakInCage
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.09.2009
- Poena
- 154
Imam Benq G2220HDA 22" wide monitor sa rezoluciom od 1920x1080
Grafichka je nVidia GF 9600 GT....
Windows 7
sve je radilo fenomenalno i eto gledam naruta online i pokusham da promenim malo contrast na ekranu i sve ide ok dok sluchajno nisam stisno dugme za Auto Adjusting... Tu je nastao problem...rezolucija se promenila tako shto su stranice otishle izvan rezolucie...npr. ne vidim start nego samo onaj separator gde mi stoji prva pinovana ikona (nemam ni jednu ali je otvoren control panel)...sa druge strane ne vidim chak ni language bar (desna strana gde stoji sat)...
pokushao sam druge rezolucije sve su kako treba...
zatim sam pokushao da enable/disable onaj fazon sa 2 monitora...iako nemam drugi :banana:
u safe modu radi sve ok i rezolucija je ok...
arty:
medjutim...pokushao sam i da reinstaliram drivere za grafu...nije uspelo...za monitor nisam ni probao jer ih nikad nisam ni instalirao :smackbum:
probao sam restart i shut down na neko vreme... ne vredi...vadio kablove monitora ne vredi...
nadam se da mi nekako mozete pomoci BEZ REINSTALACIJE WINDOWS-A :crash::whip:
P.S. evo kako bi to trebalo da izgleda ali sa snimkom sa k800i...:sceptic:
http://www.youtube.com/watch?v=Lq392ykD8io
Grafichka je nVidia GF 9600 GT....
Windows 7
sve je radilo fenomenalno i eto gledam naruta online i pokusham da promenim malo contrast na ekranu i sve ide ok dok sluchajno nisam stisno dugme za Auto Adjusting... Tu je nastao problem...rezolucija se promenila tako shto su stranice otishle izvan rezolucie...npr. ne vidim start nego samo onaj separator gde mi stoji prva pinovana ikona (nemam ni jednu ali je otvoren control panel)...sa druge strane ne vidim chak ni language bar (desna strana gde stoji sat)...
pokushao sam druge rezolucije sve su kako treba...
zatim sam pokushao da enable/disable onaj fazon sa 2 monitora...iako nemam drugi :banana:
u safe modu radi sve ok i rezolucija je ok...
medjutim...pokushao sam i da reinstaliram drivere za grafu...nije uspelo...za monitor nisam ni probao jer ih nikad nisam ni instalirao :smackbum:
probao sam restart i shut down na neko vreme... ne vredi...vadio kablove monitora ne vredi...
nadam se da mi nekako mozete pomoci BEZ REINSTALACIJE WINDOWS-A :crash::whip:
P.S. evo kako bi to trebalo da izgleda ali sa snimkom sa k800i...:sceptic:
http://www.youtube.com/watch?v=Lq392ykD8io