Dabar
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.01.2001
- Poena
- 619
Imam dosta nakupljenih podataka, koje sam vremenom skupljao kao hrčak i htedoh, kao i mnogo puta ranije, da ih upržim 🙂 na CD uz pomoć NERO-a. Sve lepo postavim i krenem i dobijam poruku :"This compilation does meet the ISO 9660 standard..." što, predpostavljam, imam dugačak naziv nekog fajla i što bi NERO prilagodio sebi. Kad nastavim dalje iskoči mi poruka o mnoštvu nekompatibilnih fajlova, gifova i još koječega. Kad i to zanemarim i krenem sa rezanjem dobijam poruku: "There has been possible read error..." počne odbrojavanje vremena kada moram da odlučim o daljoj akciji. Kada i to zanemarim i krenem dalje, rezanje započne i nakon nekih 20-30% odrađenog posla proces se zaustavlja, prekidam rezanje i pri pokušaju da izađem iz NERO-a program ne odgovara na moj zahtev (sija dioda na CD rezaču Lite-on) i jedino što mi preostaje je restart na dugme.
I ranije sam rezao i nisam imao ovakvih problema. U pitanju su razni programi . To se sve dešava i na drugim verzijama NERO-a i na svim OS-ima koje imam na računaru. Ima li načina da prebrodim ovaj problem tj. kako načiniti problematične fajlove pogodnim za rezanje? Ili šta već?
I ranije sam rezao i nisam imao ovakvih problema. U pitanju su razni programi . To se sve dešava i na drugim verzijama NERO-a i na svim OS-ima koje imam na računaru. Ima li načina da prebrodim ovaj problem tj. kako načiniti problematične fajlove pogodnim za rezanje? Ili šta već?