hogubadagri
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2007
- Poena
- 319
kupio sam nov racunar(iz potpisa) pre 15 dana i za taj period 5 puta reinstalirao windows xp pro 32-bit service pack 2 svaki dan se unapredjuje preko win update.j ednostavno instaliram prvi dan sve ok, drugi javlj system recovery, treci sve puca ja reinstaliram i tako ukrug u servisu daju neki savet koji trenutno (na 3sata recimo) resi problem i ja po malo pucam vec sam stavio cekic i noz pored racunara:crash: dajte neki konkretan savet. Od programa imam pored standardnih windows: ofis 2003, avg antivirus, adaware, winamp, quick time, real player, power cinema za tv, everest 4.0, mozila firefox, nero, limewire, torrent, adobe acrobat reader hvala unapred. Od drivera sve sa cd od odredjenog uredjaja osim za graficku gde sam instalirao 93.71. sa nvidia sajta
ps. molim hitno za pomoc pre nego sto cekic i noz odrade posao pa izgubim garanciju na komp odneo bih u servis ali me mrzi ja sam u centru a servis na banovom brdu bez auta muka ziva cak i ako se odlucim na taxi hvala unapred
ps. molim hitno za pomoc pre nego sto cekic i noz odrade posao pa izgubim garanciju na komp odneo bih u servis ali me mrzi ja sam u centru a servis na banovom brdu bez auta muka ziva cak i ako se odlucim na taxi hvala unapred