KAKO BRE NE DONOSI???? Ovo pod 1. mi je bitnogx-x je napisao(la):@mikac: Eto ti Typhoon.X kolega po ploci i problemima
inace taj bios ne donosi nikakve bitne promene za vas:
Model: EP-8RDA+
BIOS: 8rda4729.bin (8D00)
BIOS Date: 07/29/2004
Fixes:
1) Patch Kingmax DIMM (MPWC22D-38KT3R-FBA) compatibility issue
2) Add show K7 Sempron CPU infrmation on POST screen.
3) Patched some online game networking will be disconnected after running about 30 minites.
4) Solved PCI/AGP slot usage status reporting error on DMI
5) Solved coding error.UDMA3 should be ATA66 not ATA44
Ma samo opusteno... :type:gx-x je napisao(la):e pa onda ok, posto smo probali kod Typhoon.X-a i stavili BIOS i sve isto radi
Pfff... amateri :dTyphoon.X je napisao(la):Bash, ja najvishe shto sam kod sebe video je 62-3 i to sec pre BSOD i resetovanja kompa![]()
Kakve su vam to kršine od ploča? :dnotax je napisao(la):Ista ploča, a meni radi do 214 FSB sa 1,6 V. Tek za više moram da bacim chips na 1,8 V.
Vojkan je napisao(la):Kakve su vam to kršine od ploča? :d
Moja tera preko 220 DC sa 1.6V, nemam memoriju da probam koliko može![]()
milenkoc23 je napisao(la):Ili, da se opruzis malo vise, pa da kupis Intel-a :eyebrows:
Vojkan je napisao(la):Nisam ja rekao da su novi krševi, i moja je stara 2-3 meseca max
Ali ako tebi ploča neće na 200 na 1.6V, to je dovoljno da se smatra neispravnom. U BIOSu jasno i glasno piše da je default Vdd 1.6V, i ona mora na tom naponu da radi na onoliko na koliko je sertifikovana (100, 133, 166 i 200).
milenkoc23 je napisao(la):@notax: e sad, nije bas tako, jednostavno, malo se zezam, a sto se mene tice ta cifra ne mora ni da se prikazuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari