mitarus
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.09.2004
- Poena
- 680
Knight_rider je napisao(la):Još maleni update problema sa mojim BHartonom...
Naime danas sam flešnuo jedan modifikovani Bios sa cpc off (command per clock) i ništa mi nije pomoglo, spustio sam bartona na def. radni takt i "zategao" memoriju na 6-2.5-2.5-2.5......
Btw, u ponedeljak bih trebao dobiti jednu MSI K7N2 Delta platinum na testiranje...Tako da ćemo onda moći eliminisati ploču kao potencijalni problem... :type:
Tipujem na plocu. Ako jedan dan 'oce, pa 'oce jos malo, odes da spavas srecan, a sutra te *ebe u zdrav mozak i nece da boot-uje na znatno nizem fsb-u, to mi je samo Epox radio. Mada, s druge strane, samo sam jednog Epoxa imao (odnosno imam ali ne zadugo) i to kod tebe ne mora da bude uzrok. Mozda je ipak samo Barton. Ja sam imao "taze" Bartona koji je radio na 11*200 na 1.55V. Kupljen u julu prosle godine. Kad si ti pazario svog? I kakvi su ti to tajminzi?
@ marsi:
Moj savet: sad to samo zategni na sto veci fsb sa cas2. Ako bi izvukao 10*220 na 2-3-3-11 stabilno, pa da :guitar:. Ovaj tvoj stari Kingston bi ti bez problema radio na 2-2-2-11@220. Blagosloven bio dan kad si mi ga prodao i ruka ti se pozlatila :d ...
Pozdrav