- Učlanjen(a)
- 18.10.2011
- Poena
- 244
Koristim laptop Dell Inspiron n5110, rezao sam Audio CD preko Nero.8.3.13.0, sve je prošlo Ok, dik je narezan, ali posle toga računar nije hteo da očita nijedan CD ili DVD disk, ništa.U tom trenutku na to nisam obratio pažnju, posle nekoliko sati sam primetoo da fali ikonica za CD/DVD drajv u My Computer. Nekoliko diskova, koji provereno rade, sam ubacio u laptop i nijedan nije hteo da očita, počne da vrti disk i stane i tako svaki, bez obzira da li u pitanju CD ili DVD.
Da li neko ima ideju šta da radim? ne verujem da je crko optički drajv jer sam možda ukupno 5-6 diskova narezao na pomenutom laptopu od kako ga imam, jako slobo koristim optički drajv pa ne verujme da se istrošio kristal (ili kako god već da se zove taj uređaj na upisno čitajućoj glavi).
Da li neko ima ideju šta da radim? ne verujem da je crko optički drajv jer sam možda ukupno 5-6 diskova narezao na pomenutom laptopu od kako ga imam, jako slobo koristim optički drajv pa ne verujme da se istrošio kristal (ili kako god već da se zove taj uređaj na upisno čitajućoj glavi).
Poslednja izmena: