mLaki
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.02.2004
- Poena
- 680
Probelm je sledeci, malo manje od godinu dana odkako sam kupio Logitech MX400 pojavio mi se problem sa levim dugmetom. Kada pritisnem kada prtisnem levo dugme do nivoa kad cujem klik sve normalno radi ali ako pritisnem do kraja dugme (do plastike) izgubi mi se levi click, kao da izgubi kontakt. Najbolji primer je pomeranje prozora na Winu, pomeram prozor i cim pritisnem do kraja levo dugme prozor ostane na mestu a mis ode kako ga pomeram. Takodje sam video na Logitechovom forumu da je jedan lik imao isti problem, sa istim misem, godinu dana od kupovine.
Da li je neko imao ovaj problem i da li bi se mogao resiti u kucnoj radinosti? Ovo me zanima posto je mis kupljen u METRO-u, sa garancijom od 5 godina kod nekog uvoznika LOGO d.o.o. Kakav je METRO po pitanju reklamacija? Ne znam da li se isplati da se cimam i da im saljem misa da bi ga dobio posle 45 dana (verovatno) ili da odem da kupim novi.
Da li je neko imao ovaj problem i da li bi se mogao resiti u kucnoj radinosti? Ovo me zanima posto je mis kupljen u METRO-u, sa garancijom od 5 godina kod nekog uvoznika LOGO d.o.o. Kakav je METRO po pitanju reklamacija? Ne znam da li se isplati da se cimam i da im saljem misa da bi ga dobio posle 45 dana (verovatno) ili da odem da kupim novi.
Poslednja izmena: