Šta je novo?

Problem sa mobilnim Sony J70

rebus

Čuven
Učlanjen(a)
18.09.2003
Poena
601
Imam mobilni telefon Sony J70. Vec je jednom reklamiran i zamenjen, ali iako su oba telefona bila nova, pretpostavljam da je greska u software-u. Naime, telefon cesto gubi ton prilikom kucanja poruke, pa onda je jedino resenje da se iskljuci i ukljuci, jer iako on ne pokazuje da ga je stavio na silent mode, ne cuje se ni zvono ni message alert. Drugi problem je takav
da opet pri kucanju poruke jednostavno na kraju prilikom slanja SMS-a (SEND) stigne odgovor UNSUCCESSFULL, a onda pri opciji SAVE iste poruke, stigne takodje odgovor UNSUCCESSFULL, tako da od te poruke mozes da se oprostis, da restartujes mobilni i ponovo kucas istu. Necu
pomenuti to da se ponekad (ali, ipak jako retko) blokira sam od sebe kada ispadne mreze. boom

Ima li neko resenje za moj problem?

Pa prvo resenje bi bilo da ga vratis i reklamiras ako je u garanciji, mada verujem da si se toga vec setio :mrgreen: Druga stvar i najverovatnije je kao sto si rekao softver i za pocetak bi ga trebalo naflesovati novijom verzijom... ono sto moze da bude problem je cinjenica da ti se gubitak tona desava prilikom kucanja poruke, sto moze da ukazuje na kvar na ploci. Naime dok kucas poruku ti pritiske palca prenosis na plocu koja "radi" i ukoliko ima neki prekid (npr. hladan lem) manifestuje se najcesce blokiranje resetovanje i slicne anomalije. Kako su kod njega svi elementi zalepljeni i ploca ne moze da se kompletno reparira (serviserski: preduva) nadaj se da je samo softver u pitanju. U svakom slucaju servis ti ne gine, jer sam ne mozes nista.

U pitanju je poznati problem u softveru. Telefon se zatupavi kad ti je ukljuceno kliktanje tastera. Iskljuci i problem bi trebalo da bude resen.

ivanhoe je napisao(la):
U pitanju je poznati problem u softveru. Telefon se zatupavi kad ti je ukljuceno kliktanje tastera. Iskljuci i problem bi trebalo da bude resen.

Tacno tako. Flash nije pomogao ali iskljucivanje Key Click-a jeste...

A da li je neko resio navedeni problem sa neuspesnim slanjem kao i snimanjem poruka? Ovaj problem se javlja prilicno cesto.

rebus je napisao(la):
A da li je neko resio navedeni problem sa neuspesnim slanjem kao i snimanjem poruka? Ovaj problem se javlja prilicno cesto.

Ja takvih problema sa J70 nemam...

Nazad
Vrh Dno