Imam mobilni telefon Sony J70. Vec je jednom reklamiran i zamenjen, ali iako su oba telefona bila nova, pretpostavljam da je greska u software-u. Naime, telefon cesto gubi ton prilikom kucanja poruke, pa onda je jedino resenje da se iskljuci i ukljuci, jer iako on ne pokazuje da ga je stavio na silent mode, ne cuje se ni zvono ni message alert. Drugi problem je takav
da opet pri kucanju poruke jednostavno na kraju prilikom slanja SMS-a (SEND) stigne odgovor UNSUCCESSFULL, a onda pri opciji SAVE iste poruke, stigne takodje odgovor UNSUCCESSFULL, tako da od te poruke mozes da se oprostis, da restartujes mobilni i ponovo kucas istu. Necu
pomenuti to da se ponekad (ali, ipak jako retko) blokira sam od sebe kada ispadne mreze. boom
Ima li neko resenje za moj problem?
da opet pri kucanju poruke jednostavno na kraju prilikom slanja SMS-a (SEND) stigne odgovor UNSUCCESSFULL, a onda pri opciji SAVE iste poruke, stigne takodje odgovor UNSUCCESSFULL, tako da od te poruke mozes da se oprostis, da restartujes mobilni i ponovo kucas istu. Necu
pomenuti to da se ponekad (ali, ipak jako retko) blokira sam od sebe kada ispadne mreze. boom
Ima li neko resenje za moj problem?