Šta je novo?

Problem sa Microlab Solo-7C zvučnicima

A mene zanima ko je cuo sve solo modele po redosledu od najmanjeg do najveceg, pa se nakon toga odlucio za solo7 i zasto? I na koliko zvucnih karti ili drugih izvora sve ih slusali i uporedjivali pa masovno preporucujete X-Fi karte?

jel ima neko solo sedmicu a da je u ns-u i da je voljan da me ugosti da je malo poslusam uzivo!?ako ne sedmicu onda bar sesticu ili peticu.

A mene zanima ko je cuo sve solo modele po redosledu od najmanjeg do najveceg, pa se nakon toga odlucio za solo7 i zasto? I na koliko zvucnih karti ili drugih izvora sve ih slusali i uporedjivali pa masovno preporucujete X-Fi karte?

Jeste, armije benchmarkovaca tumaraju po zemlji Srbiji a i sire u potrazi za svim serijama Solo serija, a u magicnom koferu nose razne "zvucne izvore" tj zvucne karte!!! Malo nerealno zar ne?
Ljudi opustite se, muzika je za uzivanje a ne brojanje decibela i herca, znaci solo 6c+X-Fi je PROVERENA kombinacija, a ti ako si nepoverljiv, tragaj za svojom (kombinacijom)

Ljudi opustite se, muzika je za uzivanje a ne brojanje decibela i herca, znaci solo 6c+X-Fi je PROVERENA kombinacija, a ti ako si nepoverljiv, tragaj za svojom (kombinacijom)
To samo zato sto je Creative najpoznatiji/najreklamiraniji pa se na njega masovno loze.;) Ko se iole razume zna da su stereo kartice bolje za stereo od X-Fi.

Jeste, armije benchmarkovaca tumaraju po zemlji Srbiji a i sire u potrazi za svim serijama Solo serija, a u magicnom koferu nose razne "zvucne izvore" tj zvucne karte!!! Malo nerealno zar ne?

Nema potrebe da nosis bilo sta u dzepu ili magicnom koferu. Samo udjes u radnju koja ima vise solo modela i naizmenicno poslusas svaki. Bolji izvor samo definise bolji stage, dinamiku, transparentnost i detalje u zvuku. Ne utice na promenu fizionomije i oblik kutije. Posto verovatno nisi poslusao vise solo modela, nego kupio prema preporuci sa foruma (najgori vid kupovine, ne racunajuci casopise), a jos manje mislim da si menjao nekoliko zvucnih ili drugih izvora zvuka, tvoju proverenu kombinaciju ne mogu svi da uzmu kao apsolutnu, zato sto jednostavno nije. Za tebe verovatno jeste i to je najbitnije. Uzivaj u muzici, ostalo je manje bitno. :,,:

To samo zato sto je Creative najpoznatiji/najreklamiraniji pa se na njega masovno loze.;) Ko se iole razume zna da su stereo kartice bolje za stereo od X-Fi.

Jesu, tu nema sta da se prica :)
Moj bivsi EMU0404 je kidao uzduz i popreko Audigy 4 i X-Fi kartice i razlika je bila osetna. Ali, recimo, u nekim igrama sam imao problem sa njim i prodao sam ga.

@NIkk

Jeste, al u Las Vegasu, de ces to da nadjes ovde u Srbiji? Meni je 6C prelazno resenje i kao takvo sam ga i prihvatio, a kad bude para i vremena, otompotom...

Jesu, tu nema sta da se prica :)
Moj bivsi EMU0404 je kidao uzduz i popreko Audigy 4 i X-Fi kartice i razlika je bila osetna. Ali, recimo, u nekim igrama sam imao problem sa njim i prodao sam ga.

kakvih si problema imao?

Zvuk se tripovao, gubio sam kanale ili bi totalno nestajao, igre (neke) nisu prepoznavale da je imam....

jel to tako bilo sa vecinom igrica ili samo sa pojedinim i sa kojim?planiram da uzimam neku stereo karticu pa ako moze da dodje do takvih problema onda ne znam dal da uzimam!

Eh sad mnogo pitas, to je bilo pre mnogo godina.... ne u svim, u mozda 20%. Danas bi trebala da radi ok.

jel znas dal mozda ovaj emu ima podrsku za win 7?ne vidim na zvanicnom sajtu da ima drajvere za sedmicu!

Poslednja izmena:
Ma trebalo bi to da radi sve kako treba (mislim na zvuk u igrama). Ne znam sto se taj Emu bunio. Ja evo sta god sam probao od igrica sa M-Audio karticom (i na XP i 7) to je radilo i nikakvih problema sa zvukom nisam imao. Nisam probao brdo igrica, posto nisam gamer, ali do sada mi nista nije otkazalo poslusnost. Verovatno je do drivera...

Nazad
Vrh Dno