NightCrawler
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 995
Koliko sam ja zaključio iz priloženog, ovde se radi o upgrade računaru (čitaj između redova), što ne isključuje i mogućnost neispravnog optičkog uredjaja, nosač podataka CD-ROM odpada pošto isti koristi na drugoj mašini. Postoji mogućnost i ne ispravnih driver-a. Ja bih zaključio da se nešto dešava u samom procesu inicijalizacije instalacije XP-a. Toliko od mene.
Ne radi se o upgradu rachunara ako si to mislio...rachunar je kupljen nov od komponenti koje sam ja birao....(am2 x2 4000+,1gb ddr2,ati radeon 2400)prevashodno je namenjen office,video,muzika i poneka gamehouse igra i sl...
I dvd rezach je nov (nec 7173 ata)....instalaciju sam pokushao sa dva razlichita xp diska...jedan je bio xp sp1 drugi xp sp2...oba diska su ispravna 100% kao i sam dvd rezach jer kao shto rekoh Win VISTA-u sam bez problema instalirao...instalirao sam i xp ali kada sam hard prebacio u drugu mashinu sto znachi da je hard apsolutno ispravana....
Po mom mishljenju problem je u plochi ili sata driverima...shto je najgore u drugoj mashini win setup je prepoznao hard bez sata drivera i instalirao win bez problema....
nsviper je napisao(la):njemu se izvrsi inicijalizacija setupa
Upravo ali sam setup nikako ne mogu da pokrenem....slikacu taj ekran koji mi se pojavljuje pa cu okachiti sliku....
Nightcrawler je napisao(la):dok drugu particiju od 55gb nikako ne mogu da formatiram niti iz wina niti iz bilo kog programa
Za ovo tako josh nisam nashao reshenje....