Šta je novo?

Problem sa hd-om

Kadi

Cenjen
Učlanjen(a)
23.04.2013
Poena
180
Imam jedan har disk koji je izvadjen iz starog laptopa i ubacen u kutiju i koristim ga kao eksterni,e sad hteo sam nesto da snimim sa tv-a a tv mi trazi da se hard ocisti,ja prethodno povadio podatke,formatirao gai ubacio,tv mi trazio neku inicijalizaciju,ja pristisnuo ok i pokusao da snimam al on mi kaze da je nemoguce snimiti preko hdmi-a:mad:...meni je prikacen tv preko resivera i bas se izneviro,prikacio ponovo hard na laptop on ga uopste ne ucitava,kao da ga nema,hard je fujitsu simens od 160gb mhw-2160-bh..sta da radim sada,da li da ga bacim ili moze nesto da se uradi?

Preko kog uređaja su ga formatirao za snimanje tv sadržaja?

aj probacu danas,na poslu sam sad..hvala na odgovorima

Da ne otvaram novu temu, predstavicu moj problem u ovoj.

Prvo mi je racunar poceo da izbacuje gresku sa prve slike, uradio sam error check sa cekiranom opcijom za bad sector. Nije pomoglo. Zatim sam instalirao hd tune pro i slike su ispod. Ima li kakve pomoci ili da trazim novi hard?

Vadi šta može (ako može) pa probaj sa HDD Regeneratorom ali ćisto sumljam. Proveri kablove ali pokazuje "Interface CRC eror count" OK tako da to verovatno nije.

Nije desk nego lap top racunar tako da kablova nema :) probacu sa regeneratorom veceras.

Menjam, nema nikako zivota u ovom. Kalo je u pitanju stari hard (ata) i nigde ga u prodavnicama nema, trazio sam pp oglasima i nasao ponesto.
E sad, da li je pametnije uzeti nov za 40e ili polovan za 20-30e u zavisnosti od kapaciteta?
I jedan i drugi imaju "garanciju" od 15 dana.

Nazad
Vrh Dno