Graficka je iz 2009 tako da nije u garanciji,a verovatno da cu u utorak odneti u servis,s tim sto cu im napomenuti da su ploca i procesor u garanciji.A javicu ti se,ti sto sve znas,sta je bilo.I dalje mislim da je graficka,i da je covek u pravu,jer kad startuje,graficka ne pokrece ventove na 100% ,nego na 40 i onda vent zastajkuje,i ubrzava,.Kad se komp upali,barem moja graficka,krece da vrti sa 100%,i onda stane.Ovog puta to nijeslucaj,sto me vise baca u sumnju da je graficka otisla,iz kog razloga?Pa nismo mi baba vange pa da znamo sta se desava,kvar se ne moze videti golim okom,mozda je napajanje sjebalo sve,mozda je ploca,ko zna sta je..U utorak cu kupiti ram od 1 gb cisto da probam da startujem,ako ni tad nece pravac servis,da ustanove kvar..Da budem siguran,sledi slanje za Bg i zamena ploce uz moju doplatu..A onda i kupovina kartice.A lik koga ti nazivas amaterom je spec.voc.ing.geod
I saradjuje sa dosta kompjuterskih firmi u Nisu..Ipak i moja je greska,jer sam trebao prvo odneti u servis..Tu si apsolutno u pravu.
I saradjuje sa dosta kompjuterskih firmi u Nisu..Ipak i moja je greska,jer sam trebao prvo odneti u servis..Tu si apsolutno u pravu.
Poslednja izmena: