Šta je novo?

problem sa far cry vs gf68000

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
kako da instaliram patch 1.2?
prethodni patch (1.1) pokrene, a onda mi izbaci poruGu da nemam instaliran Far Cry?!
na ti4400 je letelo na high/very high (1024/768) a kad sam je promenio...
voda je vrrrlo sugava a texture su isprane, senki ni od korova...itd.
IZVINJAVAM SE ZA THREAD OD MALOCAS, smrt pirateriji ( :-devil-: )

Toliko o tome - imas karticu od ko zna koliko stotina evra a ne mozes da igras igru.

Nista licno, ovo je samo generalno zapazanje koje je prvenstveno upuceno onima koji napadaju ati i njegove drajvere. Lepo ja kazem, u poslednje vreme se zale samo NVidia korisnici.

Peace! :)

Ako ti Far Cry nije instaliran u "default" direktorijumu (čitaj: na C disku) moraćeš da ga reinstaliraš, pa tek onda ubaciš patch...

Pa to je i meni bilo , ono javlja mi gresku i pise mi da treba patch da istaliram prije igre ..cudno ali istinito :d
Ali to je bilo davno srecom danas sve radi kao podmazano !!!
Poz...

Ogi. je napisao(la):
Toliko o tome - imas karticu od ko zna koliko stotina evra a ne mozes da igras igru.

Nista licno, ovo je samo generalno zapazanje koje je prvenstveno upuceno onima koji napadaju ati i njegove drajvere. Lepo ja kazem, u poslednje vreme se zale samo NVidia korisnici.

Peace! :)

decko to je do igre, a ne do ATI ili nV kartica ;)

Ali nikako mi nije jasno zasto ste se toliko isprimali na taj 1.2 patch??? Jel to zbog toga sto je neko ovde pustio budu "da ti treba 1.2 patch da bi imao dobre pperformanse na 6800 seriji???" Alo, ljudi, sve lepo radi sa 1.1 patch-om, a 1.2 patch je povucen i u pripremi je 1.25 patch i najnovije informacije su da ce se pojaviti sredinom novembra - taman na vreme da ponovo malo aktuelizira FarCry u momentu kad se digne velika graja oko konacnog izlaska HL2!
Znaci nexe, strpi se jedno mesec dana... a do tada.. molim te objasni svima nama kako ti je SVE LETELO na VeryHigh na Ti4400???

Asus 6800GT sa 61.77, imao sam isti problem. 1.1 pach i sve radi OK.
Za instalaciju pacha imas u nekom od threadova o Far Cry na benchu uputstvo i regedit fajl pomocu koga ces moci da instaliras pach. U njemu samo promenis pomocu notepada direktorijum gde je igra instalirana.
Ajd, pa pisi da li radi.
P.S. 6800 je odlicna karta, terace ti F. C. i u 1280x1024 bez problema....

Isti problem

Evo i ja imam isti problem msi nx6800 u far cry-u voda nikakva takodje i planine.Drivere sam probavao 66.81,61.77 i nista od toga.probao sam da instaliram Patch 1.1 ,1.2 i opet nece da se instalise prijavljuje mi neku gresku da nije nasao far cry instalisan.Gde se nalazi to upustvo i regedit file na benchu za instalaciju patch-a?

Radi!

Don_ je napisao(la):
Asus 6800GT sa 61.77, imao sam isti problem. 1.1 pach i sve radi OK.
Za instalaciju pacha imas u nekom od threadova o Far Cry na benchu uputstvo i regedit fajl pomocu koga ces moci da instaliras pach. U njemu samo promenis pomocu notepada direktorijum gde je igra instalirana.
Ajd, pa pisi da li radi.
P.S. 6800 je odlicna karta, terace ti F. C. i u 1280x1024 bez problema....

Proradio je, sada nema vise problema.Hvala... :d

Nedjo je napisao(la):
molim te objasni svima nama kako ti je SVE LETELO na VeryHigh na Ti4400???
Pa možda su leteli svi helikopteri u igri :D

Agilni je napisao(la):
Pa bez problema. Zar to nije vec prezvakana tema o dx8/8.1 kartama?
Nema veze ni da je karta DX6, na very high može samo da prducka u far cry-u.

Nazad
Vrh Dno