Šta je novo?

Problem sa driverom za 4550 (512mb ddr3)

marko_89bgd

Cenjen
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poena
154
E ljudi , imam problem sa instalacijom drivera za radeon HD4550 , uz komp sam dobio cd sa driverima za XP i Vistu...sa Gigabyte-ovog sajta sam skinuo driver za Win 7 i neku gresku mi izbacuje pri intalaciji Ati catalist-a. Jel zna neko kako da resim ovaj problem?

probaj 9.10 drivere za ati...pravio je dosta problema driver 9.11...koji win 7 imas?

imam windows 7 ultimate , pazi ovako , ja teram igre najopustenije , ali ono sto mi je cudno je to sto nemam cistinu slike kao u xp-u...i na onom performance testu sve ocene su dobre , gaming graficke 6.2 , a Aero mi je 5...e i da te pitam , jel moram prvo ovaj da obrisem da bi instalirao taj novi , tj 9.10 verziju?

pazi mozda ja nisam merodavan sto se tice ati drivera i mozda kod tebe nece tako hteti dobro da radi ali ja uvek "pregazim" stare drivere novim i meni uvek super radi bez problema...ps upravo je izasla nova verzija drivera od ati-ja na njihovom sajtu pa probaj te,posto se prica da u pojedimim igrama ima ubrzanja od oko 10%

Opet nishta 🙁 aj mi molim te posalji link , jer ja izgleda pokusavam nesto pogresno da instaliram...

Ajde definisi na sta si mislio kada si rekao "cistina slike"?

Ako imas TFT monitor, uradi jedan Auto Adjust, pa vidi da li to resava problem.

Sad mi vishe u device manageru ne prepoznaje graficku ??? Kako da je ukljucim??? pomagajte ljudi...

Reinstaliraj drajvere za pocetak.

reinstalirao , opet sam na pocetku , nece da instalira ovaj ati catalyst nikako , uvek isto , za vreme instalacije , izbaci gresku , i pise nesto kao : cannot find .... nesto , a posle toga izbaci neku gresku za package insalation...ne znam sta da radim , mozda ti novi drajveri nisu za moju grafu...glupo zvuci , ali ne znam sta da mislim...

Da li imas 32 ili 64 bita Windows? Na onom linku su drajveri za 32, logicno je da ne mozes da ih instaliras ako imas 64 bitnu verziju.

32 bita 🙁 Sve sam moguce isprobao i ne znam vishe shta da mislim...pazi , ne bi ja to dirao , radi graficka OK...pes 2010 teram na high na 1280 x 1024 bez problema , al me buni to sto grafa ima vecu ocenu na gaming testu od aero testa...to mi nikako ne ide u glavu...

instaliraj driver za cipset ili ako ne pomogne ponovo reinstaliraj ceo sistem pa pazljivo sa programima

Nazad
Vrh Dno