Boze svasta cu da cujem. Naravno da NIJE problem do mene.
Nemam antivirus, ne koristim firewall osim windosowog, nemam ruter nego modem.
Radilo mi godinu dana odlicno na 1.5 mbit i sad se vuce ispod 100 KB/s, sad kad imam 4 Mbit-a.
Nemam sta ja da podesavam windows. To mora da radi bez podesavanja, jer mi je radilo godinu dana, pa mora i sad. I instalacija windosa mi je sveza. Win 7 za decembar.
Osim toga , bio je covek iz kablovske i video je sta se desava i kaze da nezna sta je problem. A kako on tvrdi problem je u dva grada isti. U mom gradu i jos pored nas. jedino sto se niko ne zali, jer facebook svima radi.
Nego naravno, lakse je okriviti korisnika, nego resiti problem. Ja placam za 4 Mbita a nemam ni 0.5. Mogao bih da vam dam link sa SBB foruma gde sam svakodnevno postavljao merenja, ali necu. Dosta mi je svega.
Osim toga ako je problem do mene, zasto ujutru imedju 6-7 casova imam punu brzinu?
Gremlini?
Ako nisu u stanju da mi razrese problem, neka kazu. A ne da mi uzimaju pare za nista. Nek mi vrate mojih 1.5 Mbit-a koji su mi radili. Al kad zivimo u zemlji lopova ,tako nam je.
Sad ce da se nadje neko da brani SBB, da kaze da ja ne valjam. da treba da budem zahvalan sto uopste imam internet, sto ne koristim dial-up. Sto su navlacili narod da potpise ugovor a sad ne mogu da ispune uslugu , vec dva grada imaju probleme sa brzinom. A svima uzimaju pare ,i niko im nista ne moze. Popisao si ugovor bato. Oces 4 Mbit-a? Eeeee, jos verujes u deda mraza? Skidaj gace onda.