korisnik2007a
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.06.2007
- Poena
- 375
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 5800x, NZXT Kraken X73
- Matična ploča
- Gigabyte Aorus B450 Pro
- RAM
- 64GB Kingston DDR4 @3733MHz
- GPU
- ASUS RTX 3060Ti
- Storage
- Kingston 1TB NVMe
- Zvuk
- Integrisana
- PSU
- be quiet! 750W
- Kućište
- GAMDIAS ATHENA M1 ELITE
- Monitor
- LC Power LC-M25-FHD-144
- Miš & tastatura
- MS Industrial C720&Keychron M3 Mini 4K
- Mobilni telefon
- Mi 10 Pro
Posedujem Nokia N82 i imam problem sa baterijom. Ista ne traje duze od 1 dana, ne mogu ni 10 pesama da preslusam a fon se ugasi, video ne mogu da snimim itd... Baterija je doskora radila sasvim dobro, a sad je pocela da posustaje na svim frontovima... No, ako ga upalim nakon sto se ugasi, on sam radi neko vreme na jednoj crtici, a onda se "napuni" na 3-4-5 crtica (nikad do maksimuma), i cim probam muziku/video opet se gasi "battery empty"... Pa mene zanima sledece :
Da li je to otisla baterija ili to moze da izaziva softver takvo ponasanje (hakovan)?
Ako je otisla baterija, da li je moja krivica, jer ja sam telefon stavljao na punjenje svako vece ako bi ga imao sigurnog i stabilnog za sutra? Nisam nista petljao po samom hardveru telefona, no ovo je pocelo zesce da me nervira...
Recite mi, u cemu je problem? Nije bas muka nabaviti novu bateriju (25e), ali radije bih ovo resio bez dodatnih troskova.
Da li je to otisla baterija ili to moze da izaziva softver takvo ponasanje (hakovan)?
Ako je otisla baterija, da li je moja krivica, jer ja sam telefon stavljao na punjenje svako vece ako bi ga imao sigurnog i stabilnog za sutra? Nisam nista petljao po samom hardveru telefona, no ovo je pocelo zesce da me nervira...
Recite mi, u cemu je problem? Nije bas muka nabaviti novu bateriju (25e), ali radije bih ovo resio bez dodatnih troskova.