Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Jos jedno pitanje posto sam danas instalirao ovaj modul,jel samo meni malo baguje aplikacija,kada stisnem treba da prodje 2 sekunde da promeni,i 2-3 puta se odveze pise ofline pa se poveze sama?🤣
Ja imam dve vox klime, Vox IJF12pcpmw
Jednu sam bez problema povezao na ac freedom, drugu ne mogu nikako, drugu sam zahvaljujucu predhodnim postovima povezao na smartlife.
Zanima me da li je neko resio problem ovih koje nece na ac freedom
Pozdrav. Citao sam postove vezane za uparivanje klima sa acfreedom aplikacijom. Kod mene se radi o 2 kineske klime FujiAir i nakon promjene mreze i pasworda vise ih nisam mogao upariti. Probao sam sve metoden ovdje preporucen i sa smartlife i drugim aplikacijama i nisam uspio sve do veceras. Znaci nacin na koji sam upario klime na acfreedom je bio taj da sam ukljucio klimu, pritisno 8 puta health dugme za raet adaptera zatim pokrenuo uparivanje i odmah nakon toga ugasio klimu a ostavio proces uparivanja na telefonu. Znaci nevjerovatno zvuci ali nakon sati i sati pokusavanja tako sam ih upario.
Pozdrav svima.
Pre nego što krenete sa povezivanjem proveri te da li je Wi-Fi adapter na klimi dobro priključen.
Mučio sam se satima da povežem i ništa nije pomagalo. Proverio sam adapter na klimi i video sam da nije bio lepo priključen.
Posle toga nisam imao nikakv problem sa povezivanjem.