To i mene interesuje posto se evo vec 2 dana mucim da povezem vox klimu sa wifi i nesto ne radim dobro ocito. Sve sam isprobao od napisanog ali jednostavno nece🤬Pa to pise u uputstvu...ali ko njega cita
Koja aplikacija se sada koristi za nove serije vox klima?
I dalje ac freedom ili neka druga?
Bukvalno tako, jedina dobra stvar, razliciti su stanovi i telefoni. Sad cu probati ovo sa tajlandomDve iste klime, na različite aplikacije?
Ne pomaze ni tajland.Bukvalno tako, jedina dobra stvar, razliciti su stanovi i telefoni. Sad cu probati ovo sa tajlandom![]()
Probas privremeno tj dok uparis klimu da na ruteru iskljucis 5ghz.Mislim da je pre do rutera moju klimu uspešno povežem preko tp-link rutera u pitanju je vdsl 2.4ghz. i radi pesprekorno. Kada pokušam na yettel ruter koji je dual i koji ima i 2.4ghz i 5ghz Nema šanse iako sam povezan na 2.4ghz. Kako to sada rešiti?
Ali istovremeno daje obe frekvencije ruter, a misliš 5ghz da mu isključim?Probas privremeno tj dok uparis klimu da na ruteru iskljucis 5ghz.
Da, samo 5ghz. 2.4 ostavis da se poveze preko njega.Ali istovremeno daje obe frekvencije ruter, a misliš 5ghz da mu isključim?
Upravo probao ni da čuje...Da, samo 5ghz. 2.4 ostavis da se poveze preko njega.
To da, ali npr ako je sobica od 10, 12 kvadrata i spava se tu, lijepo je da se ne cuje😄 Medjutim sto se Vox/Aux -a tice njoj je Fan 1 kao na nekim Fan 2Kod grejanja je bitno da Fan bude sto jaci zbog preciznosti rada i efikasnosti.
Moze pomoc,meni se posle stiskanja 8puta ovog dugmica ne cuje nista posle moze li nekako drugacijeKoju klimu imas i kakav ti je daljinski ?meni radi sve posle uputstva od voxa kako se spaja na wifi,daljinski se stisne cool i plus i drzi 3 sekunde (noviji daljinci) dok se klima ne oglasi ,tad je spremna za uparivanje onda samo pratiti uputstvo app. evo odgovora od servisa vox ...
Pre povezivanja je potrebno da telefon bude povezan na kucnu Wifi mrezu, omogucen bluetooth i lokacija uredjaja.
Ukljuciti klimu u rezim hladjenja i spustiti temperaturu na 16C.
Na novom daljincu se kliknu tasteri "COOL" i "+" i zadrze 3 sekunde.
Klima ce se oglasiti zvucnim signalom (bip) 8 puta, pa kratka pauza pa jos 2 puta.
Na taj nacin je resetovana i aktiviran je "pairing mode" na WiFi.
Nakon toga je samo potrebno ispratiti dalje korake kroz aplikaciju i povezivanje je zavrseno.
meni je uspelo...
Nece ni meni da li si resio problem ? Isti mi je daljnskiKako da resetujem,na Health nece
Wifi kao usb onaj ili komplet sve sa zicama da se zameni ? Meni nece nikako klima da ode u mod za povezivanjeE da odgovorim samom sebi.Nije bilo do aplikacije jer sam probao i Tajland ,nije pomoglo.Skinuo sa klime stari adapter,kupio novi montirao i radi,region sam vratio nazad na Srbiju u aplikaciji i sve radi.
Znači zaključak,crko wifi kom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari