Šta je novo?

problem sa 757nf

dvenule

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2003
Poena
604
na ekranu imam dve horizontalne linije.......koje odprilike dele ekran na tri jednaka dela.........da li to moze nekako da se sredi........ili da idem da se zalim......????

Svi monitori sa Mitshubishi Diamondtron i Sony Trinitron cevkom imaju tu "boljku". Veruj mi, posle par dana, neces je vise ni primecivati...

Samo da dodam da ne bude zabune :)
Ta boljka nije nikakav kvar i vidi se samo kada je pozadina svetla. Najizrazenije su na cisto beloj pozadini. Inace te dve linije su ustvari zice koje drze gril, tj. resetku na gore pomenutim cevkama i kao sto omnik rece brzo se na njih navikava i vec posle nekog vremena ih covek ni ne primecuje, tj. ne obraca paznju na njih...
E sad, uvek postoje oni koje to uzasno nervira i tvrde da ne mogu da zive zbog te dve crte :)
Pa sad ako spadas u takve... nema ti pomoci, osim da ga menjas za neki drugi model :)

Hehe, ja sam bas mislio da nikad necu preboleti te dve linije.. prvi put kada sam ih video zgrozio sam se - reko koji je ovo shit! Vec posle par dana se naviknes, cak ih i zaboravis, a na njih te podsete ortaci kad' dodju i pitaju te: "Brate koje su ti ovo linije?!" :D

ne pada mi na pamet da ga menjam.............super mi je monitor........jedino nisam znao za te linijice pa sam se uspanicio......:cuss:

Amon_Ra je napisao(la):
Hehe, ja sam bas mislio da nikad necu preboleti te dve linije.. prvi put kada sam ih video zgrozio sam se - reko koji je ovo shit! Vec posle par dana se naviknes, cak ih i zaboravis, a na njih te podsete ortaci kad' dodju i pitaju te: "Brate koje su ti ovo linije?!" :D

Ortaci ti se bas razumeju u kompove... pa to nisu pitale ni moje drugarice :)

Nazad
Vrh Dno