Ja samo mogu da ti predlozim da promenis drajver za graficku. Evo kod mene 84.21, i TV-out (6600GT) radi perfektno. Upravo je kod mene sve podeseno kao sto je Davor Novakovic napomenuo. Dakle clone, a za TV-out iako mi ide iz S-Video chekiran je Composite, i onda daje sliku u koloru na televizoru... Ne znam sta da ti kazem ali ovako jednostavno MORA da radi. Proveri jos jednom:
1.clone
2. PAL-B
3.Composite/S-video
E sada postoji i drugo/trece resenje, a to je da ukoliko TV ima mogucnost (Samsung bi trebalo da ima,kod mene je Sony), direktno prikljucis S-VHS - S-VHS kablom (on razdvaja crno belu sliku od colora, SCART ne), a ne na SCART. Tako mora biti i lepsa slika, a ujedno mozda i proradi. Ne znam sta si dobio u kutiji uz tu graficku, ali ja sam dobio i taj drugi kabl... srecno i ja stvarno nemam vise ideja! Ali gotovo sam siguran da nije do BIOSA graficke, niti da je hardverski problem. Do sada sam imao 5 grafickih za TV-outom i ni sa jednom nisam uspeo iz prve da podesim TV-out kako treba, ali na kraju uvek jesam. Bez flashovanja drugih BIOSA i slicnog...
srecno i toliko od mene !