rossi-old
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.01.2006
- Poena
- 350
Naime kad pokusham da udjem u Win startuje mi se takozvani CHECK DISC i onda neshto tamo kao proverava u nekoliko koraka,napishe sve OK,udje u win,radi 15 min i zamrzne se i ne mogu nishta da radim... Restartujem komp opet se sve isto deshava i opet zamrzavanje posle nekog vremena i tako sve u krug...
Imam tri harda,na "glavnom" XP koji koristim za sve,na drugom hardu Vistu i Tiny XP za testiranje,treci mi je trenutno prazan... Ulazi mi samo u taj "glavni" XP posle pomenutih procesa... U Tiny i Vistu nece uopshte,tacnije krene da ucitava i samo se zakuca .?
Da li je problem u hardovima ( na shta ja sumnjam ) ili da radim format, viruse mi nije nashao,stvarno mi je hitno potrebna pomoc...
Unapred hvala...:wave:
Imam tri harda,na "glavnom" XP koji koristim za sve,na drugom hardu Vistu i Tiny XP za testiranje,treci mi je trenutno prazan... Ulazi mi samo u taj "glavni" XP posle pomenutih procesa... U Tiny i Vistu nece uopshte,tacnije krene da ucitava i samo se zakuca .?
Da li je problem u hardovima ( na shta ja sumnjam ) ili da radim format, viruse mi nije nashao,stvarno mi je hitno potrebna pomoc...
Unapred hvala...:wave: