Šta je novo?

Problem pri ucitavanju win-a...?

rossi-old

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2006
Poena
350
Naime kad pokusham da udjem u Win startuje mi se takozvani CHECK DISC i onda neshto tamo kao proverava u nekoliko koraka,napishe sve OK,udje u win,radi 15 min i zamrzne se i ne mogu nishta da radim... Restartujem komp opet se sve isto deshava i opet zamrzavanje posle nekog vremena i tako sve u krug...

Imam tri harda,na "glavnom" XP koji koristim za sve,na drugom hardu Vistu i Tiny XP za testiranje,treci mi je trenutno prazan... Ulazi mi samo u taj "glavni" XP posle pomenutih procesa... U Tiny i Vistu nece uopshte,tacnije krene da ucitava i samo se zakuca .?

Da li je problem u hardovima ( na shta ja sumnjam ) ili da radim format, viruse mi nije nashao,stvarno mi je hitno potrebna pomoc...

Unapred hvala...:wave:

Jesi probao da isčitaš SMART parametre tog diska?
Mani Win, jesi probao alat proizvođača tog diska?
Bekap odmah na taj treći, pa polako, bez nervoze...

Ja mislim da je problem kod tvog dobavljaca hardvera...😀 😀 :d

Salu na stranu, vrati te sumanute klokove na default pa lepo probaj. Ako nece, pocupaj napolje sve sto je visak tom XP-u pa probaj da ga dignes nekako (BIOS defaults).

Poslednja izmena:
@ Kutija - prvo sam probao to,reko da ne daj Boze neshto nije sa tim u vezi ali nece ni na def ni klokovan... To sam eliminiso,radi sve ok u ostalim kompovima ...

Hardove cu da cupam jedan po jedan da vidim koji pravi problem poshto sam skoro 100% siguran...

@ Kibicer - Cime da istestiram najbolje ? Imam 3 WD-a sva tri od po 250gb-a...
Ako moze i link za skidanje...

Hvala :wave:

WD-ov Data Lifeguard Diagnostics (DLGDIAG)
DL link
User manual (pdf, oko 900KB)
Ključna reč: backup 🙂

Backup radim oma cim se vrnem sa posla veceras,ne bih voleo da ostanem bez jedno 150 gb Vrednog materijala :S:

@ Kibicer- Tnx za linkove,sve je ok,sva tri sam istestirao i ne pokazuju nikakve probleme.

Formatirao sam C i "udario" novi Win i sad sve radi ko podmazano,znaci ili mi je uletela neka viruscina ili se Win skucao sam od sebe jer su mi se pojavljivali sumnjivi procesi u Task Manager-u koji su u "leru" zauzimali oko 600 mb memorije shto mi se nikako nije svidjalo...

Poslednja izmena od urednika:
Win je poznat po tome da besportrebno radi chek disk, i da ume da digne uzbunu.
Uživaj, klokuj, i, za svaki slučaj, sačuvaj taj DLGDIAG, poteraj ga ponekad u idle-u 😉

Win je poznat po tome da besportrebno radi chek disk, i da ume da digne uzbunu.
Uživaj, klokuj, i, za svaki slučaj, sačuvaj taj DLGDIAG, poteraj ga ponekad u idle-u 😉

Trenutno sam u fazi sklapanja nove mashine 😀

Bolest je uzela maha,nema mi spasa :bottle:

Nazad
Vrh Dno