Dabar
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.01.2001
- Poena
- 619
Imam SP2 na BUG-ovom CD-u, isti sam skinuo sa Microsoftovog sajta. Pri pokretanju instalacije arhiva se lepo raspakuje u neki privremeni folder, počne proces bekapovanja podataka i sve drugo što sledi po redu, ali kada započne proces instaliranja raspakovanih fajlova, iskoči mi obaveštenje da postoji greška pri instalaciji nekog fajla, da proverim izvorni folder itd. Pri ponovljenom postupku uvek je neki drugi fajl u pitanju. To mi se daešava kada radim i sa BUG-ovog CD-a i sa arhive koju sam skinuo, a koja kod nekoliko ljudi radi bez problema. Postupak sam radio i preko već instaliranog SP1 i na "čisti" XP. Uređaji DVD Tohiba i CD/RW Lite-on su mi relativno novi pa ne verujem da je do greške čitanja pri raspakivanju arhive. Nekako sam uspeo da prvo raspakujem arhivu pa da iz tog foldera pokrenem instalaciju i sad imam SP2 na svom PC-u. Ali direktno sa CD-a nema šanse. Ima li neko ideju po ovom pitanju? Osećam se blesavo jer je to rutinski zahvat, kod mene neće, kod drugih nema problema.