Jeremy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.11.2003
- Poena
- 620
Pre par dana penzionisao stari hp i kupio ip3600. U principu zadovoljan, tj. za ono zasta meni sluzi odlican. Medjutim, kada sam odstampao fotku na onom dobijenom canon papiru primetim neke strafte. Doduse one se i ne vide kada se ne zagleda sa 20-30cm, ali s obzirom da je to ipak foto stampac a mnogi kazu da radi fotke kao iz laboratorije (sto i jeste tacno da nema ovih mikro strafti) mislim da ne bi trebalo ovako da radi. Uradio dva puta cleaning, jednom deep clean i nikakvih promena. Evo ga u prilogu sken poravnanja glava gde se vidi da na nekim delovima ima linija (mislim na horizontalne strafte). Sto je najludje na nozzle check se to vidi samo ako se bas zagleda, tj. nije ovako ocigledno.
Opet kazem, fotke, ako se normalno gledaju izgledaju vrh, ali iskreno da sam uzeo ovaj stampac da stampam fotke ne bih bio zadovoljan.
Dakle zanima me ako neko zna jel ovo podleze nekoj reklamaciji? Mislim, cisto sam radoznao a bilo bi od koristi i drugima koji planiraju da ga kupe.
PS. Zamolio bih bez komentara tipa "vrati se na hp" i sl. Ja sam presao na pixmu iz odredjenih razloga (tj. zato sto je svaka boja odvojena, a nemam nameru da se cimam oko refila, refilovao sam hp skoro 10god. a vise ne stampam toliko puno). A takodje sam svestan da na glave i kertridze nema garancije, ali ovo bi bila reklamacija posto je uredjaj tek kupljen.
Opet kazem, fotke, ako se normalno gledaju izgledaju vrh, ali iskreno da sam uzeo ovaj stampac da stampam fotke ne bih bio zadovoljan.
Dakle zanima me ako neko zna jel ovo podleze nekoj reklamaciji? Mislim, cisto sam radoznao a bilo bi od koristi i drugima koji planiraju da ga kupe.
PS. Zamolio bih bez komentara tipa "vrati se na hp" i sl. Ja sam presao na pixmu iz odredjenih razloga (tj. zato sto je svaka boja odvojena, a nemam nameru da se cimam oko refila, refilovao sam hp skoro 10god. a vise ne stampam toliko puno). A takodje sam svestan da na glave i kertridze nema garancije, ali ovo bi bila reklamacija posto je uredjaj tek kupljen.