stoler
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2007
- Poena
- 304
Evo ovako ,problem je u tome što mi se dešava da posle igranja igrica (konkretan slučaj Tomb Raider - Anniversary) sve radi noramlno i OK. Međutim prilikom izlaska iz igrice(i to noramlno prođe, dođem do desktopa i npr stisnem refesh) desi se to da mi se slika zamrzne ili onako kao razlije, kao da se topi! Problem ne može da se reši nikako drugačije nego restrtom i posle toga sve opet OK radi ! Čini mi se da ako provedem 1 sat uz igricu to je sigurana stvar da će se desiti a za manje kako kad! Inače ovako mi računar radi dan noć i sve funkcioniše besprekorno!!
Ja sam posumljao prvo na napajanje, pošto sam imao nako KME i kupio sam sad TRUST 520W, koje se jako lepo ponaša, i mislim da je dovoljno za moju konfiguraciju! Naravno Windows sam reinstalirao samo zbog toga, stavio običan SP2 ali problem ostaje!
E sad ja mislim da se grafička pregreva!!!! Temperatura je oko 80 stepeni u toku igranja, što ja mislim da je puno ali raspitivao sam se malo kažu da je to njena radna temperatura pa čak zna biti i veća!! Stavio sam i nove drajvere za grafičku, tj najnovije i opet ništa!
Nemam pojma na šta da sumljam! Pomoć bi mi baš dobro došla!
Hvala
*sad bi trebalo da se vidi konfiguracija, ispustio sam to .
Ja sam posumljao prvo na napajanje, pošto sam imao nako KME i kupio sam sad TRUST 520W, koje se jako lepo ponaša, i mislim da je dovoljno za moju konfiguraciju! Naravno Windows sam reinstalirao samo zbog toga, stavio običan SP2 ali problem ostaje!
E sad ja mislim da se grafička pregreva!!!! Temperatura je oko 80 stepeni u toku igranja, što ja mislim da je puno ali raspitivao sam se malo kažu da je to njena radna temperatura pa čak zna biti i veća!! Stavio sam i nove drajvere za grafičku, tj najnovije i opet ništa!
Nemam pojma na šta da sumljam! Pomoć bi mi baš dobro došla!
Hvala
*sad bi trebalo da se vidi konfiguracija, ispustio sam to .
Poslednja izmena: