saddamnsliman
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.02.2006
- Poena
- 620
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Zilog Z80
- GPU
- Ferranti ULA 9000
- Pristup internetu
- Modemska 56k veza
Do sada sam koristio win7 no kako je kupljen novi računar odlučio sam da instaliran win 11 . No nikako ne uspevam , probao sam više verzija (pro, home, N) napravio sam bootabilni pomoću rufusa gde sam odabrao da neću enkripciju , microsoftov account i opciju 4GB+RAM (tu opciju sma probao i on i off) esad ono što me buni ni u jednoj verziji mi instalacija ne prolazi ili neće da krene uopšte ili pukne na oko 15-20% . pomislio sma da računar ne valja no probao sam na isti način i Wn10 koji je uspešno prošao instalaciju.
S obzirom d aje komjuter aktulan (Ryzen 5 AM5 , DDR5 NVSSD ) hteo bi ipak win11 odmah u startu . E sad dal probati još neku verzuju Win 11, drugi način instaliranja ..ili možda updejt sa win10 na win11 (bez brisanja) ..Šta mi valja činiti?
S obzirom d aje komjuter aktulan (Ryzen 5 AM5 , DDR5 NVSSD ) hteo bi ipak win11 odmah u startu . E sad dal probati još neku verzuju Win 11, drugi način instaliranja ..ili možda updejt sa win10 na win11 (bez brisanja) ..Šta mi valja činiti?