Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 6 - oficijelni thread

Slazem se - covek je nerealno napravljen - nije dzabe na naslovnoj strani PES-a. Pravi tenk - jak ko slon i sutira kao iz topa - jedino resenje protiv njega je uklizavanje - ili da se pomolis da ce da promasi.

Igra je super, ali evo nekih stvari koje me iritiraju:

1)Ja se prosto pitam da li igramo istu igru. Ok, Adrijano jeste jak, ali Nistelroj je supermen. Ljudi se odbijaju od njega, kompjuter mi zabije gol sa njim ko od sale(Brazil vs. Holandija). Samo da napomenem da tucem kompa na topplayer nivou - sa Brazilom tucem Francusku (3:0), Holandiju, Argentinu (4:1 moj najbolji duel sa njima) ...to sam do sada igrao na tp nivou - nisam bas totalni pacer.
Problem je u opcionom fajlu. Kad odem na edit player, vidim da su neki igraci strasno precenjeni, a neki strasno podcenjeni. Tako npr. Robinho ne moze da izdrzi duel sa osrednjim igracem - momentalno gubi loptu, da ne pricamo sta se desava kada su u odbrani neki dobri igraci. Potpuno je neupotrebljiv, a covek dobro igra u Realu, dribla, asistira itd.
Ceska je strasno precenjena. Teze mi je da njima zabijem gol nego Francuzima i to poprilicno teze. Onaj njihov gorostas u napadu ima takve atribute da mu je gotovo nemoguce oduzeti loptu sa X. Nedved isto(ajde on je super igrac). Najbolje mi je kada neki Jankulovski Ronaldinhu skine loptu dok trci istom brzinom kao i on...ili Grygera :D
Holandija je 3x jaca od Francuske, smesno. Probajte malo da igrate sa Francuskom protiv Holandije a onda obratno. Na minimum regular nivou naravno. Svaki holandski igrac je u tackling-u jaci maltene od Viere :D Mnogo se brze oporavljaju u tim duelima sto omogucava da se uzme lopta dok je protivnicki igrac jos "osamucen". Desava se da mi holandski igrac dvaput ukliza u roku od 2 sekunde i dvojici brazilskih igraca oduzme loptu :D Ja bih im svima malo poskidao atribut reaction ili body balance.
E da...jel primetio neko da Roberto Carlos strahovito brzo gubi snagu? Probao sam da mu nabudzim staminu i formu(iako su sasvim ok) ali nista. Cak i kada mu je strelica crvena. S njim ne upravljam nista vise nego sa ostalim igracima, naprotiv, uglavnom po strani samo doda Ronaldinhu ili ka sredini ka Ze Robertu ili tako nekom, ponekad istrci do napada, ne forsiram ga uopste. Mozda su to namestili zato sto je covek mator?:D
2)Jel primetio neko kako kompjuter cesto vodi loptu u autu, vidi se lepo aut linija, a sudija ne svira aut. Meni za manje svira aut.
3)Sta je to sa sudjenjem. Kompjuter mi skrsi igraca koji ispred sebe nema nikoga, prakticno otvoren put ka golu, a sudija kompu ne dosudi cesto ni zuti? Meni za manje daje crveni iako uopste ne koristim uklizavanje.

Jel moze da stavi neko neke taktike za napad, tipa, koje putanje koristi( po strani, kroz sredinu), kada koristi koje dodavanje i sl. Najveci problem na vecem nivou je izboriti se za otvoren sut. To mu dodje ipak mnogo realnije nego da mozes sa ivice sesnaesterca da bombardujes gol kad hoces i kako hoces. Obican pas sa x je previse spor, protivnicki igrac brzo dodje do igraca koji prima loptu i moras stalno da se boris da ocuvas loptu.

Igra je super, ali evo nekih stvari koje me iritiraju:

1)Ja se prosto pitam da li igramo istu igru. Ok, Adrijano jeste jak, ali Nistelroj je supermen. Ljudi se odbijaju od njega, kompjuter mi zabije gol sa njim ko od sale(Brazil vs. Holandija). Samo da napomenem da tucem kompa na topplayer nivou - sa Brazilom tucem Francusku (3:0), Holandiju, Argentinu (4:1 moj najbolji duel sa njima) ...to sam do sada igrao na tp nivou - nisam bas totalni pacer.
Problem je u opcionom fajlu. Kad odem na edit player, vidim da su neki igraci strasno precenjeni, a neki strasno podcenjeni. Tako npr. Robinho ne moze da izdrzi duel sa osrednjim igracem - momentalno gubi loptu, da ne pricamo sta se desava kada su u odbrani neki dobri igraci. Potpuno je neupotrebljiv, a covek dobro igra u Realu, dribla, asistira itd.
Ceska je strasno precenjena. Teze mi je da njima zabijem gol nego Francuzima i to poprilicno teze. Onaj njihov gorostas u napadu ima takve atribute da mu je gotovo nemoguce oduzeti loptu sa X. Nedved isto(ajde on je super igrac). Najbolje mi je kada neki Jankulovski Ronaldinhu skine loptu dok trci istom brzinom kao i on...ili Grygera :D
Holandija je 3x jaca od Francuske, smesno. Probajte malo da igrate sa Francuskom protiv Holandije a onda obratno. Na minimum regular nivou naravno. Svaki holandski igrac je u tackling-u jaci maltene od Viere :D Mnogo se brze oporavljaju u tim duelima sto omogucava da se uzme lopta dok je protivnicki igrac jos "osamucen". Desava se da mi holandski igrac dvaput ukliza u roku od 2 sekunde i dvojici brazilskih igraca oduzme loptu :D Ja bih im svima malo poskidao atribut reaction ili body balance.
E da...jel primetio neko da Roberto Carlos strahovito brzo gubi snagu? Probao sam da mu nabudzim staminu i formu(iako su sasvim ok) ali nista. Cak i kada mu je strelica crvena. S njim ne upravljam nista vise nego sa ostalim igracima, naprotiv, uglavnom po strani samo doda Ronaldinhu ili ka sredini ka Ze Robertu ili tako nekom, ponekad istrci do napada, ne forsiram ga uopste. Mozda su to namestili zato sto je covek mator?:D
2)Jel primetio neko kako kompjuter cesto vodi loptu u autu, vidi se lepo aut linija, a sudija ne svira aut. Meni za manje svira aut.
3)Sta je to sa sudjenjem. Kompjuter mi skrsi igraca koji ispred sebe nema nikoga, prakticno otvoren put ka golu, a sudija kompu ne dosudi cesto ni zuti? Meni za manje daje crveni iako uopste ne koristim uklizavanje.

Jel moze da stavi neko neke taktike za napad, tipa, koje putanje koristi( po strani, kroz sredinu), kada koristi koje dodavanje i sl. Najveci problem na vecem nivou je izboriti se za otvoren sut. To mu dodje ipak mnogo realnije nego da mozes sa ivice sesnaesterca da bombardujes gol kad hoces i kako hoces. Obican pas sa x je previse spor, protivnicki igrac brzo dodje do igraca koji prima loptu i moras stalno da se boris da ocuvas loptu.

Sto se tice igre protiv kompjutera:batali.Kompjuter vara i to je to,nadji neke pajtose,zarazi ih fudbalom i onda ih tovari :D:D ja sam odavno batalio igranje protiv kompa pogotovo na top player nivou tezine.Najvise se iznerviram kad sam realno bolji od AI-a a on pocne toliko da me bije da to postane smesno,naravno sudija ja slep.Sto se tice ne sviranja auta/kornera/golauta tu si u pravu,lopti je dozvoljeno da celim precnikom predje liniju a sudija ne svira,to je bug koji se verovatno nikad nece ispraviti :) a mislim da si se is3povao da sudija tebi za manje svira aut.
Sto se tice taktike mislim da nema univerzalnih tj. sve zavisi od tima,gde koji igraci igraju,kako su trenutno raspolozeni...ja uvek na pocetku sezone uzmem jedan tim i samo sa njim igram,nikad ga ne menjam dok ne provalim sve igrace u sitna crevca,bukvalno imam u glavi sve ocene igraca i tako znam sta koji igrac moze i "ume" pa shodno tome pravim taktiku...pas na x nije previse spor ako imas igraca koji brzo i tacno dodaje u sredini.Samo je realnije uradjen od PES5.

Plus koja vam je omiljena formacija i koji tim najcesce birate. Da li dozvoljavate kompu da sam menja formaciju i raspored fudbalera u zavisnosti od rezultata i forme na terenu?

Ja uvek kliknem na SUITABLE i pustim komp da mi montira formaciju, osim ako mi namesti DEFENCE, onda odmah stavljam i ATTACK pa tučem komp iz kontranapada :D

Moram da pitam jos nesto. OK jasno mi je kada je pored igraca plava i siva trelica da sve ocena budu manje za toliko i toliko procenata, medjutim sta se desava ako je pored npr. Adriana crvena strelica a on za sut ima ocenu 99, pretpostavljam da tu nema pomaka. Jesam li upravu?
jesi, ne moze preko 99 da bude ocena.

Dobro je, nisam lud :D To sam primetio jos u PES 5, ali nije problem u Carlosu, nego u toj poziciji (LB). S kojim god timom da igram, igrac na toj poziciji neretko vec na poluvremenu ima crvenu staminu. Abidal u Francuskoj, Van Bronchorst/Sylvinho u Barsi, Carlos u Realu/Brazilu... Ajde za Barsu, mislio sam da je problem u tome sto najvise napadam po levoj strani, ali sa ostalim timovima igram ravnomernije po celom terenu i opet se isto desava. Definitivno neki bugic.
Kad smo kod bugova ima ih jos: jednom sam izbacio loptu u cist gol-aut (nikog na 15 m ni oko mene ni oko lopte) i sudija svira korner :D Nazalost nisam smeo ni da pokusam da dam gol jer su svi oko mene hteli da me zadave :D

Sto se Robinha tice, ti i u igri mozes da driblas i asistiras sa njim, ali za duel jednostavno nije - pa sta si ocekivao od njegovih 60 kg? Ni u stvarnosti nije neki razbijac :D

Lose su uradili sve igrace, recimo Kanute u igri nema pojma, losa tehnika, ovamo jelte u realnom zivotu, Kanute-a cuvaju po tri igraca zbog njegove neverovatne tehnike i kontrole lopte. Junino je sporac zivi u igri, lose dribla, i slicno, to su samo par primera, a mislim da moze knjiga da se napise, zatim fizionomija igraca totalno pogresna, retko koga su potrefili i tako...

Robinjo je slabic, pada posle svakog duela sa igracem koji je u rangu Saleta Ilica po snazi, tako da je u igri dobro odradjen. On igra na brzinu, okretnost i tehniku, ne na snagu, pa ga tako koristi i u igri.

goooool!!! - ma golcina

evo jednog savrsenstva

Prilozi

• konami-win32pes6040.rar
    192.8 KB · Pregleda: 67
Prelep gol ali je vishe u usralo me fazonu nego neki veliki skil:)

Kako je moguce da jedan Lion naprave onako los?! To se desava unazad godinama, iako igraju po meni najlepsi fudbal u Evropi.

Kako je moguce da jedan Lion naprave onako los?! To se desava unazad godinama, iako igraju po meni najlepsi fudbal u Evropi.

Dobro,ne moramo preterivati,to sto lion igra najlepsi fudbal u evropi ne znaci da ima najjaci tim pojedinacno a pes je bas tako dobar zato sto svaki igrac ima razlicite karakteristike.Primer:ako si dovoljno sposoban i dobar da ih "vodis" chelsea ili barsa ce uvek ili skoro uvek pobediti lion jer objektivno imaju jace pojedince tj. igraci imaju jace ocene.Ne moze AI da zna koji tim trenutno igra najlepsi fudbal.Posle bi se bunili sto lion sve razbija a barsa ima bolje igrace :)

Evo malo cinjenice

@psaras

Lepo je to sto kompjuter sabira ocene igraca, ali to sto ti kazes bas nenamerno si objasnio u cemu je fazon, dok u 5-ci ja uzmem lepo Den Hag, drugar neki drugi slabiji/osrednji tim, i odigramo ko ljudi, jer bitno je da znas da igras pa da izvuces maksimum iz bilo koje ekipe, a u 6-ci, svi timovi ne valjaju, niko ziv nema pojma, svi su glupi, sem Arsenala, Reala, Barselone, Celsija, Mancestera, Milana i delimicno Liverpula. Obaska sto ni jednom timu nisu pogodili strategiju, o tome sam vec pricao, pa da ne ponavljam, a sve ovo je totalno debilski, jer eto ja se ne lozim ni na jedan od ovih timova odozgo, i ako u realnosti Lyon ima brzu i tehnicki potkovanu ekipu, sa trenutno najboljom igrom hocu da imaju takvu i u igri, a ne da se vuku kao babe, ako Celtic moze da dobije Manchester, zasto je u igri truba ziva, razumete, lako je vama sto volite ove top of the pop klubove jer su njih uradili "jake". Umalo da zaboravim najgori klub svih vremene Inter, je najbolji u ovoj igri, pa jel' ovi Japanci imaju satelitske kartice za evropski fudbal da pogledaju malo, i Juventus je ovde cudo, a igraju drugu ligu, smesno ljudi, smesno.

Jeste bolji deo nego prethodni, ali klubove su skroz upropastili, izremetili, ranije u svakom delu na terenu prepoznas igraca jer ga dobro urade, cak i pokrete, sada nista od toga. Valjda nece 7-cu jos da useru po tom pitanju. Lepo neko rece vise ne unapredjuju igru kao ranije, nego procackaju nesto malo, malo poprave, malo vise sjebu, i prodaju igru za dobre pare, drago mi je sto ne kupujem originale.

Jos nesto da li ste pokusali da igrati turnir sa drugarima u neparnom broju, stalno su izmesane komande, duze traju podesavanja nego sam turnir koji se odigra.

Najlakse je da se covek lozi na nesto, ali treba biti i realan ponekad:) .

Poslednja izmena:
Ne znam za lion ali inter je prenabudzen pored adrijana koji je zmaj tu je i onaj nesrecni ibrahimovic koji je jak kao stoka i plus sutira kao zmaj i igra glavom sto nije realno dobar je igrac ali ni priblizno toliko sto se tice nekih drugih igraca recimo fabregasa iz arsenala su unistili covek ne moze nista a dobar je igrac.Ne znam da li je neko primetio netrpeljivost nekih timova kao recimo Mancester veoma tesko igra protiv Chelsia dok recimo Inter dere Chelsi ne mozes im nista prolaze kroz odbranu kao kroz sir prolaze lopte dok recimo Inter tesko igra protiv reala i realove odbrane koja je realno dosta slabija od odbrane chelsija pa cak je i slabija u igrica ......inter-chelsa inter dominira......real-inter real dominira......chelsa-man united chealse dominira ......mozda neko misli inter je stvarno toliko bolji od chelsia ili je real toliko bolji od intera....ili kao neki klubovi jednostavno ne odgovaraju jedni drugima...ok ali mislim da je napravljena velika razlika u tim neodgovaranjima....jer te oni jednostavno izbuse a ti ne mozes nista!

to sto ste nabrojali kako su pojedini timovi slabiji od gore pomenutih favorizovanih je tacno ali ima i ljudi koji se ne loze na njih pa vole ponekad da odigra sa "losijim klubovima" ali samo se iznerviras kako su ih napravili u igri sto ne mogu reci za Winning Eleven 10 mnogo je tecnija igra i kad uzmes neki slabiji tim

ono sto ne razumem zasto se sve vise razlikuje Pes od WE, WE je za dva koplja ispred, a isti ih ljudi prave???

Ocene igraca su totalno promasene i tu se slazem,meni drugar sa inzagijem opusteno pretrci celu odbranu barselone(tiram,pujol,zambrota) i to ne jednom nego skoro uvek,sto je u principu nemoguce jer je covek u stvarnosti nenormalno spor i sve sto ume je da se zagradi i tako okrene igraca.Da ne pominjem jos 100 stvari koje me nerviraju,imam utisak kad igram da nemam neki preveliki uticaj na tim,posebno u odbrani.Kao sto neko rece gore,koliko su stvari popravili toliko su i pokvarili.Igram PES6 ali mnogo mi je vise lezala petica.

@agressor jel to mislis na WE10 za PS2?Probao sam i nimalo mi se ne svidja.

Poslednja izmena:
Ko nije zadovoljan ocenama igraca (a ko jeste?) neka pogleda ovaj thread.

Ne znam sta da vam kazem osim da vezbate odbranu...
Na najjacem nivou jako tesko primam golove, i to sa glupavom partizanovom odbranom.
Cinjenica je da su napadaci favorizovani u odnosu na odbranu, ali ipak je odbrana uvek okrenuta ledjima golu pa je i normalno da kasni sa reakcijama...

@psaras

da mislim na WE10 sa ps2, ok o ukusima ne treba raspravljati ali su pravljeni srazmerno kako WE tako PES ali kako sve vise delova izlazi tako se sve vise i vise razlikuju, meni licno lezi brza i tecnija igra, a na PC-u imam osecaj da je teren manji, igraci uzasno sporiji, a tek okretni...

@psaras

da mislim na WE10 sa ps2, ok o ukusima ne treba raspravljati ali su pravljeni srazmerno kako WE tako PES ali kako sve vise delova izlazi tako se sve vise i vise razlikuju, meni licno lezi brza i tecnija igra, a na PC-u imam osecaj da je teren manji, igraci uzasno sporiji, a tek okretni...

Ok,slazem se potpuno.Nisam ja ni napisao da je los WE10 ali meni ne lezi jer je drugaciji(mada mislim da nije puno drugaciji ali to je neka druga prica).

OT: jel gledao neko LS?Dinjo ponovo jashe,od sad postavljaju jednog igraca da lezi iza zivog zida kad on sutira :)

dinjo je dragon...nego kad smo vec kod slobodnjaka sto je ovako tesko dati gol iz slobodnjaka u pes6 od jedno 30 suteva ubodem jednom....i to sa ivice kaznenog mislim potrebna je vezba...ali je i prilicno tesko cak nerealno tesko!

WE 10 je japanski krš, koji je po rečima samog programera namerno arkadniji od PES6, jer japanska publika više voli takve igre.

WE 10 je japanski krš, koji je po rečima samog programera namerno arkadniji od PES6, jer japanska publika više voli takve igre.

a jel ti igras samo sa Barsom i Interom(primer samo ova dva tima) pa ne vidis kako su upropastili ostale timove ili sta?

arkadnija? znaci onda je PES 6 simulacija?

cek cek onda japanci ne poseduju PC tj poseduju samo Sony 1,2,3 i igraju arkade?

N00b pitanje ima li neki fudbal da recimo 22je igra preko mreze i da svako drzi tacno po jednog igraca?!

Ko nije zadovoljan ocenama igraca (a ko jeste?) neka pogleda ovaj thread.

A da li bi mogao da nam kazes sta je u tom thread-u, da ne bi svako morao da se registruje na sajtu da bi procitao thread?
Arsenal me je razocarao. Ne mogu nikako Barsu da pobedim sa njima. Doduse Barsi sam tweakovao ronaldinha i messija da ne bi gubili loptu na svaki kontakt, ali oni ni ne prave probleme, Anri nikako ne moze da nadtrci Pujola, sto je smesno...smesno je da on ne moze ikoga da nadtrci.
Sa nekim klubovima na top player-u je fina igra, sa nekim prilicno frustrirajuce stiskanje pad-a. Mislim da ipak ne moze sa svim klubovima istim stilom da se igra, neki su bolji za brza dodavanja i kontre, neki za razvlacenje odbrane i pravovremen pass ka sesnaestercu.
Sa brzim igracem (Ronaldinho) mi je najlakse da trcim do protivnicke gol linije, stisnem suprotan smer+R2, okrenem se i dok je protivnicki igrac koliko toliko iza mene zbog neuspelog uklizavanja, trcim ka centru sesnaesterca i u nekom trenutku sutiram ili kontrolisan sut.
Jel zna neko koji je od ova dva suta bolji u kom trenutku. Cini mi se da je kontrolisan sut samo za situacije kada igrac nema cuvara pored sebe.

NFS 5 je recimo pravio EA razvojni tim iz Engleske, dok su sve ostale radili po Americi, zbog toga se i toliko razlikuju NFS-ovi od NFS-a 5.
WE i PES pravi Konami, ali ne iste fabrike, jedan pravi razvojni tim iz Tokija a drugi valjda iz Osake ili tako neka dva grada, zaboravio sam. I ko shto neko reche WE je za Japansko trzishte, a PES za ostala.

A da li bi mogao da nam kazes sta je u tom thread-u, da ne bi svako morao da se registruje na sajtu da bi procitao thread?
Do sad si mogao 10x da se registrujes... Naslov je "PLF Data - [ PES/WE Database - The way it should be ]", a thread trenutno ima 459 strana sa po 30 postova :D Registruj se, neces zazaliti kada vidis sa koliko detaljnosti je uradjeno to editovanje.
Mada, po meni je to menjanje ocena losa ideja. Ok je ako non stop igras sa istom ekipom i imate isti OF, ali sta ces ako odes kod nekoga? Ili igras na PS-u?

Arsenal me je razocarao. Ne mogu nikako Barsu da pobedim sa njima. Doduse Barsi sam tweakovao ronaldinha i messija da ne bi gubili loptu na svaki kontakt, ali oni ni ne prave probleme, Anri nikako ne moze da nadtrci Pujola, sto je smesno...smesno je da on ne moze ikoga da nadtrci.
Ne zezaj bre, Henry je zmaj :)
Ako pokupis u onom threadu ocene za igrace Arsenala, tim postaje drasticno jaci, jer Fabregas, Leman, Ebue... postaju vrlo upotrebljivi :)

Sa nekim klubovima na top player-u je fina igra, sa nekim prilicno frustrirajuce stiskanje pad-a. Mislim da ipak ne moze sa svim klubovima istim stilom da se igra, neki su bolji za brza dodavanja i kontre, neki za razvlacenje odbrane i pravovremen pass ka sesnaestercu.
Sa brzim igracem (Ronaldinho) mi je najlakse da trcim do protivnicke gol linije, stisnem suprotan smer+R2, okrenem se i dok je protivnicki igrac koliko toliko iza mene zbog neuspelog uklizavanja, trcim ka centru sesnaesterca i u nekom trenutku sutiram ili kontrolisan sut.
Jel zna neko koji je od ova dva suta bolji u kom trenutku. Cini mi se da je kontrolisan sut samo za situacije kada igrac nema cuvara pored sebe.
Ja skoro uvek u sesnaestercu koristim kontrolisan, narocito iskosa.
Inace, protiv kompa je krs igra... Gledaj da nalozis sto vise drugara na PES, pokupujte joypade i to je tek ono pravo, kako god svi igrali. Tamo bi bar znao zasto se nerviras, a ne da mi dodje da polupam sve po kuci jer odigram sa Viljarealom 3:3 a pre toga otresem Liverpul 6:0 :)

Inace, protiv kompa je krs igra... Gledaj da nalozis sto vise drugara na PES, pokupujte joypade i to je tek ono pravo, kako god svi igrali. Tamo bi bar znao zasto se nerviras, a ne da mi dodje da polupam sve po kuci jer odigram sa Viljarealom 3:3 a pre toga otresem Liverpul 6:0
Ja ovo pricam ljudima vec 100 godina,batalite igru protiv A.I.-a ne mozete napredovati.Znaci samo kvalitetna ekipa da svi budu "tu negde" i to je to.Sto vas vise ima to bolje,svako svoj joy i multitap.

Mozes li da okacis editovan OF, mrzi me da trazim po netu. Znaci taj sa prepravkama i poboljsanjima igraca.

Do sad si mogao 10x da se registrujes... Naslov je "PLF Data - [ PES/WE Database - The way it should be ]", a thread trenutno ima 459 strana sa po 30 postova :D Registruj se, neces zazaliti kada vidis sa koliko detaljnosti je uradjeno to editovanje.
Mada, po meni je to menjanje ocena losa ideja. Ok je ako non stop igras sa istom ekipom i imate isti OF, ali sta ces ako odes kod nekoga? Ili igras na PS-u?
E pa tako reci! Da znam za sta se registrujem kod nekih spamera:D

Ne zezaj bre, Henry je zmaj :)
Ako pokupis u onom threadu ocene za igrace Arsenala, tim postaje drasticno jaci, jer Fabregas, Leman, Ebue... postaju vrlo upotrebljivi :)
Dobar je Henry kad igras protiv nekih ekipa, ali ovo u vezi Puyola...strasno.
Ja skoro uvek u sesnaestercu koristim kontrolisan, narocito iskosa.
Inace, protiv kompa je krs igra... Gledaj da nalozis sto vise drugara na PES, pokupujte joypade i to je tek ono pravo, kako god svi igrali. Tamo bi bar znao zasto se nerviras, a ne da mi dodje da polupam sve po kuci jer odigram sa Viljarealom 3:3 a pre toga otresem Liverpul 6:0 :)
To je to :d Ne moze bolje od ove boldovane recenice da se opise frustracija.
Sa sa Brazilom unistavam na top playeru Francusku, pobedim-onako-Holandiju, Ceska-djene,djene, ali brate, Irska me je pre neki dan unistavala, prvo poluvreme 0:1, 0:2 itd. Ima ekipa protiv kojih necu prosto da igram:).

Nedostaje mi neki trening gde bih mogao do mile volje da se 1 na 1 driblam sa nekim igracem i tako ucim driblinge.
Jednog ortaka sam navukao, ali je pacer, dosadno je. Mozda se malo popravio u medjuvremenu. Prosli put mi je toliko bilo dosadno da sam radio sledece: moj igrac sa loptom dodje ispred njegovom sesnaesterca i onda stanem. Drzim R2 i kako me on napadne ja pritisnem unazad. Pa malo levo, desno, nazad, nazad, pa se vratimo u istu tacku. A namerno necu da mu dam gol. Rekao mi je posle da je hteo da us*re od muke :d

Vrh Dno