Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 6 - oficijelni thread

uspeo sam ali i dalje nema stadiona a tome sam se najvise radovao posto videh da ima marakana i jna i imena igraca nisu sva ispravljena nije dodao ni nemacku ligu u sustini najveca promena je na uvodnoj animaciji u sustini kitserver nije nista odradio samo sam uspeo da unapredim asf fajlove a to nema veze sa kitserverom

sta da radimm

Nadji negde uputstva kako se skida i instalira patch...
Posto je to sve postojalo od 1.0... (mislim na evo)
I radi savrsheno...

pa imam sve to i radim po uputstvima nisam ja tesla da se snalazim sa onoliko foldera i ostalog tako lako i na prvu ali ne ide

Pa trebalo bi da je vec izasao... nisi znao?? Znam da je radjen tamo oko nove 07 i da je u januaru/februaru trebao da bude gotov.... mislim da je na pesoholichari.com, nisam siguran gde sam video..

Ajd ako neko nađe te vajne srpske komentatore, neka postavi link ovde, da se svi smejemo biserima Zvonka Mihajlovskog :D :d

Mislim da se stalo sa radom na tom komentatoru, bar dok ne dodje leto. A verovali ili ne iscimali su Milojka Pantica mislim da kaze par recenica!

Ovo izbacanje usled igre i sl izgleda pravi kitserver....Dakle kad izbrisem folder kitserver problem nestaje...E sad kolko sam cuo moze da problem pravi bilo cija frizura bilo koji stadion faca i sl...A nema shanse da pojedinacno izbacam jednu po jednu (frizuru,facu,stadion sl) :) sta da radim?

Je l' uvek na istom mestu izbaci?

evo jedan mali savet kada zelite da reinstalirate xp a da pes ostane funkcionalan jer svi znamo koliko treba da se instalira patch sto ume da potrajeeeeeee
trenutni pes folder promenuti mu ime sacuvati konami folder iz my documents

obaviti reinstal xp potom instalirati pes6. pokrenuti ga prvi put. zatim taj obrisati onaj stari promenuti mu ime u ovaj novi iskopirati konami u my documents i eto ocas posla pes sa evo patchom. pozdrav.

ps eventualno pokrenuti kit server odnosno instalirati ako pise da nije

Poslednja izmena:
ili unesite nešto ovako u registry, nema potreba ni da se ponovo instalira, samo se prekopira:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMIPES6\PES6]
"code"="PADAE3SHN7CER4HKAUC3"
"installdir"="F:\\Games\\KONAMI\\Pro Evolution Soccer 6\\"
"installfrom"="I:"
"lang_e"=dword:00000001
"lang_f"=dword:00000000
"lang_g"=dword:00000000
"lang_i"=dword:00000000
"lang_s"=dword:00000000

"installdir" je kod mene ovaj napisani, vi prepravite kako je kod vas.

Pozdrav!

Ima li neko OPT fajl sa najnovijim transferima i da ima bundes ligu, posto svaki koji sam nasai na netu je blentav u neku ruku :(

Pridružujem se Gorthu i javno molim Hectora da postavi novi OF sa najnovijim transferima, ako je naravno napravio isti. Hvala :wave:

Pridružujem se demonstracijama...
shit.gif

ili unesite nešto ovako u registry, nema potreba ni da se ponovo instalira, samo se prekopira:

"installdir" je kod mene ovaj napisani, vi prepravite kako je kod vas.

Pozdrav!

како се ово убацује тачно у регистри? да ли може да се експортује неки кључ и после реинсталације вина само да га импортујем? да да не морам да поново инсталирам игру

Baš tako, desni klik na desktop pa napravi "new tex document", upiši ovo i onda tom *.txt promeni extenziju u *.reg.
Prekopiraš igru ili ako ti je na drugoj particiji gde je i bila sa starim Win-om, samo pokreneš registry i možeš da pališ PES.
Samo ja prvo pokrenem baš PES6.exe da se naprave oni option fajlovi u C:\My Documents\Konami... pa tek onda offline.exe... :)
Nadam se da te nisam zbunio? :)

Poslednja izmena:
ниси ме збунио, напротив, супер си објаснио :wave:
хвала!

jel moze neko da mi kaze jel ima kraj na PES 6 kad se igra master do koje godine se igra sta se desava kad se odmine po neke sezone ako hoce neko da mi objasni malo.hvala vam unapred

Ja sam Master ligu igrao do čini mi se 2009. ili 2010. Dalje me mrzelo :D

i ja sam tu negde ali ako zna neko nek pise jel ima nesto interesantno kad se odmine vise sezona

zanima me na koju foru mogu da namestim tipke na tastaturi po mojoj zhelji? il sam ja glup, il ne vidim.. il shta?

C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\setings

zanima me na koju foru mogu da namestim tipke na tastaturi po mojoj zhelji? il sam ja glup, il ne vidim.. il shta?

Pa jel se tek sad prvi put pali PES?! c.c.c .. :D

Kao shto rekoshe u prehodnim postovima, ali pokushaj malo duzhe da drzhish odredjenu tipku, treba mu malo vremena da provali. :)

Poslednja izmena:
@zainteresovani za svezhi OF

Moj drugar je uradio OF, lichno ga ne koristim jer ne pashe Evo Patchu.

Izvolte'

:wave:

Nazad
Vrh Dno