Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 6 - oficijelni thread

razliciti su ukusi, meni je recimo taj precision savrsen, bukvalno...
@takashi: ako si dugo vremena igrao na tastaturi, strpi se jos... treba vremena da se naviknes na joypad...

kapiram da treba vremena za privikavanje, ali zapravo nisam ni siguran da li vredi mučiti se ako sam već navikao previše na tastaturu.

mislio sam da će upravo za dribling biti lakše ali mi se igrači kreću kao po ledu :D

videću kako bude išlo...

kapiram da treba vremena za privikavanje, ali zapravo nisam ni siguran da li vredi mučiti se ako sam već navikao previše na tastaturu.

mislio sam da će upravo za dribling biti lakše ali mi se igrači kreću kao po ledu :D

videću kako bude išlo...

Postoje neki driblinzi koji se ne mogu izvesti preko tastature (manual pass, i neki sitni fazoncici (tesko mi je da objasnim sta), tako da ... pochni da se navikavash na gamepad. :)

Offtopic:
Hehe, al' se brishu postovi. :D

Rajke, ajde objasni te sitne fazončiće, da i mi naučimo nešto :wave:

Ima ono kda se R10 okrene oko lopte...
To ne može da se uradi na tastaturi...

Auh majko mila poslednjih dana mi oci ispadose na pesoholichali.com. Sta sve ima ljudi boziji pa ko ce da se snadje sa svim onim dodacima, pachevima, zvucima.... :) Ubacio sam MSL patch nije lose zezanje... A sad mi konkretno recite posto evo skinuo sam Evo patch 1.3. Ako ja njega ubacim sad, sta ce se desiti ako preko stavim posle ovaj najnoviji Telekom liga patch? Ja bi nekako Evo + da imam Zvezdu?

Valjda ništa posebno, ta Zvezda će ti zameniti neki drugi tim...

Možda sada ispadnem glup...u najmanju ruku neobavešten, ali...
Ljudi el to mene neko loži ili je izašao WE10 za PC?
Pozdrav :wave:

Imam problem sa Evo patch-om 1.3. Ispratio sam uputstvo i sve kao instalirao, ali kad recimo hocu na edit ili kad treba da krene tekma, igra se ugasi sama od sebe. U uputstvu koje imam pise da kad iskopiram njihov OPT file, treba da ukljucim komentatora. Je l' sam ja ovo dobro skapirao? Je l' zna neko u cemu je fora?
I jos da pitam da li mi treba prethodni evo patch da bi mogao 1.3 da instaliram?

meni 1.1 radi bez problema od 1.3 uzo sam kit server i stadione komentatori su cadena sa OF 1.3 fajlom probaj tako mozda ce da radi.

Je l' moze neko da posalje ovde map.txt za stadione iz tih vasih patcheva...

Evo i mene posle duzeg vremena. Posao mi nedozvoljava duze zadovoljstvo pored najomiljenije igre za Pc a to je naravno PES!!!
I dalje sam na Evo patchu 1.1 ali planiram da skinem i 1.3 pa me zanima:
- da li je neko probao da patchuje 1.3 preko 1.1?
- probao sam Wining Eleven 11 tj PES 2007, znaci isto sto i PES6 samo sa malo nasminkan.
- pozdrav za hectora i outlaw-a :)
- Evo 1.1 patch po meni extra extra jer su utisci kod svih bili WAUUUUUU :p
- sto se tice tastaure i joysticka to ne moze nikako da se meri jer je nemoguce neke poteze odraditi tastaturom (mislim na R1 + R2) da cimnes i sutnes unutrasnjim felsom (kocka + R2).
Dakle, da li je neko probao instalaciju Evo 1.3 patcha direktno preko 1.1...
Pozdrav za drustvo staro... :banana:

Poslednja izmena:
mali mod pogledaj 970 post

@Raksa Ja sam skinuo patch 1.3 (Mada je bio upakovan ceo pes6 folder i igra patch-ovana) i samo sve kopirao preko 1.1 i sve radi normalno. Nema neke preterane razlike, malo su stadioni sredjeni, grbovi i jos neke stvarcice i chech ima kapicu :).

Poslednja izmena:
Moze preko 1.1 opusteno. Jedno pitanje pocetnicko. Jel mogu ja loptu lepo da roknem sa recimo 18-20m ali po zemlji da ide. Dajem ja golove i sve ali uvek nekako pod precku :) I jos jedno pitanje: zasto mi je toliko teze da igram sa kompom na PC nego na PS2? Bas se mucim cak i na proffesional podesavanjima... mozda mi ne lezi pad, navikao sam izgleda na ovaj ps2 na poslu...

......I jos jedno pitanje: zasto mi je toliko teze da igram sa kompom na PC nego na PS2?.....

Zato što si OC procesor, pa kompijuter brže razmišlja.:D

Šalu na stranu i mene intresuje to za šut po zemlji. Do sada mi je naj jača bila ona varijanta "centar šut-palica u suprotnu stranu".
Pozdrav.:wave:

Jeste probali prilikom šuta da samo malčice stisnete kocku (tj. kvadrat, ali nema veze :p) uz naravno usmeravanje ka golu?! Znači napunite samo malo bar za jačinu, trebalo bi da je šutne po zemlji, neki put dobro, neki put traljavo :D

Tako je, ja tako šutiram po zemlji, kocka tek da je otkuca, držim ka golu i brzo trčanje obavezno.

imam problem sa kitserverom tj ne prihvata promene koje se unesu uneo sam stadione uni i nista sve isto ostalo

znam provalio sam to odradim i nece

ekstraktovao sam kit u pes folder pa ekstraktovao stadione uni i lopte u gdb i onda otisao na setup instal i nece

sta predlazete

Ako pokrećeš igru na PES6.exe onda normalno da neće.
Treba sada da je pokrećeš na "pes6_offline_eng.exe"?

jel zna ko kako se rijesava ispadanje na destop tokom menija i sl...Ovo me ubija...prechesto se desava..dakle kad treba utakmica da pocne ili na poluvremenu izbaci me na desktop i prijavi neku gresku

Ovo mi se deshava od kad sam instalirao Evo 1.3 patch pf

veliko hvala sad cu probam

uspeo sam ali i dalje nema stadiona a tome sam se najvise radovao posto videh da ima marakana i jna i imena igraca nisu sva ispravljena nije dodao ni nemacku ligu u sustini najveca promena je na uvodnoj animaciji u sustini kitserver nije nista odradio samo sam uspeo da unapredim asf fajlove a to nema veze sa kitserverom

sta da radimm

Poslednja izmena:
jel postoji neki svez patch za pes6??? Ako ima, ajde linkujte, dobro bi mi dosao... jos kada bi bilo nekog petcha koji bi resio bar 4-5 bagova u odnosu na 1374 koliko sam ih dosad nasao...bilo bi extra.... tada bi ih bilo samo 1370 :)
Jel postoji srpski komentator za pes6?? Ajde postujte linkove za sve sto je potrebno za full uzitak...
Pozz

E jos da ima i sprski komentator :)

Vrh Dno