Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 6 - oficijelni thread

To ni nema veze sa patchom,ako je gameplay ubrzan ili na bilo koji nacin tweakovan to se moze postici samo menjanjem ocena igraca,znaci sve je do Option file-a.

ja recimo koristim ocene iz evo a ove nove u super mi se nisu svidele i ja sam prvo mislio da je do ocena ali nije....tako da ne znam do cega je ali je bar meni bolje a sto se tice poredjenja super sa fifom to nikako....ne znam kazem imao sam oba instalirana meni je super bolji!

Problem?

Imam 7600GT instalirao sam PES6 i nemam sliku? Sve je crno, cuje se zvuk i na slepo kliktanje dugmica ali mi nije jasno zasto nema slike??? Od igrica imam instalirano FarCry, Tennis Masters, Instinct (za koji i mislim da mi je nesto poj...o u masini ) i Harley Davidson. Da li neko moze da mi pomogne da resim problem ili moram da reinstaliram Windows:wall:

da li se patchovanjem dobija samo veci izbor lopti, kopacki i dreseva ili se
dobija na detaljima?

Drastično su poboljšani sami detalji igre, oštrije crte lica igrača, realističnija trava, izmenjeni meniji... Nema šanse sada da igram "go" PES6 posle Evo patcha :D

hvala na brzom odgovoru. :smoke: ajd nek neko okaci par skrinova na netu ima samo 2-3.

Od kako igram PES, od PES3-ke, nikada nisam dao ovakav gol. Replay je broj 3, da znate kad ga stavite u folder...
:wave:

Oce li iko rec kako se instalira patch.skinuo sam 1.3 evo od nekih 3.5gb sa kitserverom kopackama loptama i stadionima..znaci full :) nigdje ne nadjoh uputstvo samo easy install manual sa 1.2 na 1.3...meni treba full...

hvala na brzom odgovoru. :smoke: ajd nek neko okaci par skrinova na netu ima samo 2-3.

Evo nabrzaka sklepah neki video clip ( podeseno je na najlakshe, da bih sto pre napravio clip ... golovi su obichnjaci ) , recimo da je Thierry Henry highlight.:)
Naravno, sve na snimku je iz EVO Patch-a.

http://www.sendspace.com/file/8qh7ll

EDIT: Bolje snimak neg' shotka. :wave:

Poslednja izmena:
иако си поставио на најлакше, успео си да примиш гол од ливерпула :d

иако си поставио на најлакше, успео си да примиш гол од ливерпула :d

A ne ne, tu je bilo na top player, na kraju pobedih sa zlatnim golom. ;)
To sa Liverpulom se zeznuh pa stavih neshto duzhe inserte, svi ostali su na najlaksem novu tezine.
Obrati paznju na reakciju golmana kod drugog gola protiv Liverpula i na reakciju golmana protiv Votforda ... razlika je itekako vidna.

Poslednja izmena:
To ni nema veze sa patchom,ako je gameplay ubrzan ili na bilo koji nacin tweakovan to se moze postici samo menjanjem ocena igraca,znaci sve je do Option file-a.

Jeste do OF-a, ali ljudi koji su radili of kazu da su menjali neke parametre igre, a ne igracha... oO

Jel zna neko u cemu je razlika izmedju Pro evolution Soccer 2006 i 2007. Cuo sam da je 2007 za neko drugo trziste!

Pozdrav

Ako sam ja dobro ukapirao 2007 je za PS...

P.S. trazi malo, mislim da je vec bila otvorena tema bash sa imenom "Pro Evolution Soccer 2007"...

Poslednja izmena:
Uz originalnu igru se dobija knjižica koja je prepuna fora i fazona za PES6... :)

jel neko ima ovj 1.3 evo jel bolji od 1.1 koji da skidam hvala na pomoci

Juce stigao 1.1 Sve pohvale e to je sada fudbal. I ja imam onaj problem na emiratima malo treperi slika pih pa nije strano. FENOMENALNO. Ko ce me sad odvojiti od kompa?

1440x900 WIDE kako???

Uzeh Acer 19' wide, i sada poterao sam fudbalicu u wideu 1280x800, ali nikako mi ne daje mogucnost za 1440x900, iako u onom kload napisem 1440x900, pruza mi izbor kao najvece 1280x800, odlicno izgleda i tako, ali ipak nativna je nativna, zna li neko resenje za ovo?
Drajveri za ovaj monitor prakticno ne postoje tako da je na plug&play, ali mislim da to nema nikakve veze sa ovim?

Hvala unapred!

Posto ne mogu da gledam Milan - Manchester (posao :wall: ), setio sam se da vas pitam nesto...
Da li postoji neki nacin da se da gol iz slobodnog udarca u ovoj verziji... Igramo vec duze vreme PES6, ali svaki slobodan udarac nam je poklanjanje lopte, jer nemozemo da provalim kako se sutira..
U PES 4 su bile one kombinacije, recimo drzis gore + brzo trcanje, to je za vece razdaljine, dole + sporije trcanje za manje razdaljine i prebacivanje zivog zida, ali nista vise od toga ne radi..
Kako se dodjavola sutiraju slobodnjaci ovde? :)

Of 1.3 sa 77777 poena

Evo Hectore izvoli OF meni radi 100% sa evo patchom 1.1. Naravno i svi ostali kome treba:wave:

Prilozi

• 77777 Points.rar
    793 KB · Pregleda: 37
Da li postoji neki nacin da se da gol iz slobodnog udarca u ovoj verziji...

Naravno da može, samo mora da te use*e :p

Elem, kada izvodiš slobodnjak, možeš strelicama da usmeravaš loptu levo ili desno (ne mnogo, ali dovoljno za felš), sa trouglom šutiraš jako i oštro, a sa X šutiraš plasiranu loptu.

Ja konkretno udarce do 25m daljine izvodim sa X (plasirano) i jačinu do pola ili malko ispod, a sve preko 25m topovski šutiram sa trouglom, naravno jačina malo preko pola ako je do npr. 30m ili malo više ako je preko 30-ak metara...

Generalno ti je najbolje da odradiš free trening i šutiraš slobodnjake do mile volje :wave: A možeš i po zemlji da daš gol ispod živog zida, kao Romuldinjo :) Sad sam na poslu, kad stignem kući okačiću ti nekoliko golova iz slobodnjaka, pa pari oči :D

Zna li neko koji stadion u Evolution patchu 1.1 nema one "štrafte" po terenu, nego više izgleda kao "zeleni tepih"?! Igrali smo skoro na njemu i generalno nam se svideo, ali sad ne znamo koji je...?

Zaboravio sam da javim, našli smo stadion. U pitanju je Italy - Verona :wave:

Naravno da može, samo mora da te use*e :p

Elem, kada izvodiš slobodnjak, možeš strelicama da usmeravaš loptu levo ili desno (ne mnogo, ali dovoljno za felš), sa trouglom šutiraš jako i oštro, a sa X šutiraš plasiranu loptu.

Ja konkretno udarce do 25m daljine izvodim sa X (plasirano) i jačinu do pola ili malko ispod, a sve preko 25m topovski šutiram sa trouglom, naravno jačina malo preko pola ako je do npr. 30m ili malo više ako je preko 30-ak metara...

Generalno ti je najbolje da odradiš free trening i šutiraš slobodnjake do mile volje :wave: A možeš i po zemlji da daš gol ispod živog zida, kao Romuldinjo :) Sad sam na poslu, kad stignem kući okačiću ti nekoliko golova iz slobodnjaka, pa pari oči :D

E hvala puno, znaci ima fora.. :)
Sad sam na poslu pa ne mogu da proverim, ali trougao bi trebao da bude sut u prazno, a X je dobacivanje?

I mene sad mrzi da startujem igru, ali da - dobacivanje je 100% sa X, a za trougao ne mogu da tvrdim :D

Trougao kolko ja znam oduvek je bilo ubacivanje u prazan prostor :D a sut kocka :D a X dobacivanje. mada vjerovatno ne mislimo na isto :)

Poslednja izmena:
Jeste trougao ubacivanje u prazan prostor, ali šta je trougao prilikom izvođenja slobodnog udarca?! O tome pričamo a ne mož' da se setimo :D

Trougao bi trebao da se koristi pri sutu slobodnjaka iz daljine. Znaci drzis gore odredis skalu sa kockom, pustis kocku i pritisnes (drzis) trougao. To bi trebalo da da ubrzanje lopti. Isto tako ako sutiras slobodnjak sa nekih 16-17m, trebalo bi da drzis dole+kocka i posle toga drzis X, sve je to lepo objasnjeno kroz onaj trening tutorijal.

Poslednja izmena:
Skinuo sam Evo-patc 1.3. i mogu da kazem da vredi savkog skinutog kilobajta. Konacno su ubacili i Orlove jedino sto su mogli da nam u izboru reprezentacija promene zastavu, obzirom da su ostavili onu SCG, mada su je u samoj igri promenili. Dresovi su OK samo i dalje na dresu imamo grb Srbije a ne grb FSS . Sto se naseg nacionalnog tima tice, ostavili su nam onaj sa Svetskog prvenstva mada sa izmenama moze da se skripi aktuelnih prvih 11 by Klemente. Interesuje me jel neko probao da sa novim kitserverom 6.5.1. provali kako radi "kits mixing parts" jer ja nikako ne mogu to da provalim, a pise da to na 6.5.1 radi?

Vrh Dno