i primetio sam da ne mogu levu gumicu da kontrolisem. Npr kad moj golman brani penal golman sam ode na kraj gola do leve stative, ja nista ne diram, igraci kad prime loptu sami idu nazad, vratim golmanu loptu on krene nazad ili kad idem na gameplan da menjam one taktike levi analog sam poludi i ide redom bez zaustavljanja i sl. Da li je to znak da moram da menjam gamepad posle godinu dana koliko ga imam? Pes 13 nisam ni igrao, samo ovaj pes od kad je izasao. Ovaj je godinu dana stajao skoro ne taknut.Najnoviji Yair gameplay patch, ogroman korak u pravom smeru! Odusevljen sam koliko sada dobro deluje PES 2014. Mnogo mnogo bolje odbrane i kretanje igraca po terenu, dosta teze se dolazi u priliku za sut pa cak i centarsut. 1 - 1 se zavrsila tekma na 20 minuta poluvreme na top player, savrseno.
Proveri u nekoj drugoj igri kako se ponasa.. Fifa ili slicno.Imam canyon gamepad Pogledajte prilog 127084 i primetio sam da ne mogu levu gumicu da kontrolisem. Npr kad moj golman brani penal golman sam ode na kraj gola do leve stative, ja nista ne diram, igraci kad prime loptu sami idu nazad, vratim golmanu loptu on krene nazad ili kad idem na gameplan da menjam one taktike levi analog sam poludi i ide redom bez zaustavljanja i sl. Da li je to znak da moram da menjam gamepad posle godinu dana koliko ga imam? Pes 13 nisam ni igrao, samo ovaj pes od kad je izasao. Ovaj je godinu dana stajao skoro ne taknut.
Je l' to zvanični peč?
Proveri u nekoj drugoj igri kako se ponasa.. Fifa ili slicno.
Da li neko zna kako da kontaktiramo RLD tim i posaljemo zahtev za lekic, moze i na pm.
Za sada imam reloaded verziju PES-a 2014 i zanima me jel mogu da sa tom verzijom igrice instaliram onaj poslednji patch 1.04 i DLC 2.0? Hoću da probam igricu sa tim patchom i dodacima ako može pa ako mi se dopadne da naručim igricu. Čitao sam da je posle tih poboljšanja igrica bolja.
Ja sam našao patch 1.04 da je oko 30 mb i DLC oko 860 mb, jel to to?
Da isprave jos golmane i menjanje igraca u fazi odbrane i komotno mozda najbolji fudbal do sada!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari