Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2014

• Začetnik teme Začetnik teme 99miki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovaj crowd disabler radi posao. Mnogo bolje radi igra, publike bez ali čuju se sa razglasa. 🙂

Sad bez zezanja, loša, loša optimizacija.

Pa nece valjda da optimizuju igru iz 2013-te godine za hw iz tvoje masine koji je poprilicno ostario ...

Pa stavi onda grafiku na medium.

Ipak su odradili rehaul grafike i koknuli novi fox engine.

To će sve još dodatno da se ispegla za izdanje za sledeću godinu... ali ni to neće pomoći mnogo tvom kompu iz potpisa da potera ovo na max.

Najnoviji Yair gameplay patch, ogroman korak u pravom smeru! Odusevljen sam koliko sada dobro deluje PES 2014. Mnogo mnogo bolje odbrane i kretanje igraca po terenu, dosta teze se dolazi u priliku za sut pa cak i centarsut. 1 - 1 se zavrsila tekma na 20 minuta poluvreme na top player, savrseno.

Imam canyon gamepad 88_0000839e.webp i primetio sam da ne mogu levu gumicu da kontrolisem. Npr kad moj golman brani penal golman sam ode na kraj gola do leve stative, ja nista ne diram, igraci kad prime loptu sami idu nazad, vratim golmanu loptu on krene nazad ili kad idem na gameplan da menjam one taktike levi analog sam poludi i ide redom bez zaustavljanja i sl. Da li je to znak da moram da menjam gamepad posle godinu dana koliko ga imam? Pes 13 nisam ni igrao, samo ovaj pes od kad je izasao. Ovaj je godinu dana stajao skoro ne taknut.

Poslednja izmena:
Najnoviji Yair gameplay patch, ogroman korak u pravom smeru! Odusevljen sam koliko sada dobro deluje PES 2014. Mnogo mnogo bolje odbrane i kretanje igraca po terenu, dosta teze se dolazi u priliku za sut pa cak i centarsut. 1 - 1 se zavrsila tekma na 20 minuta poluvreme na top player, savrseno.

Je l' to zvanični peč?

Imam canyon gamepad Pogledajte prilog 127084 i primetio sam da ne mogu levu gumicu da kontrolisem. Npr kad moj golman brani penal golman sam ode na kraj gola do leve stative, ja nista ne diram, igraci kad prime loptu sami idu nazad, vratim golmanu loptu on krene nazad ili kad idem na gameplan da menjam one taktike levi analog sam poludi i ide redom bez zaustavljanja i sl. Da li je to znak da moram da menjam gamepad posle godinu dana koliko ga imam? Pes 13 nisam ni igrao, samo ovaj pes od kad je izasao. Ovaj je godinu dana stajao skoro ne taknut.
Proveri u nekoj drugoj igri kako se ponasa.. Fifa ili slicno.

Vidim da niko ne spominje utiske o novom zvanicnom patchu.

Mnogo bolje deluje igra sa ovim, odziv komadni, sutevi sa distance(mada moze jos bolje), cuveni "catch-up bug" i slicno.
Moraju jos golmane da poprave, jos uvek idu od sjaja do ocaja u pojedinim situacijama i to nervira jako.

Ono sto ubija u celoj prici je sto se jos uvek nije pojavio lek za patch a ima vec nedelju dana, nemamo zbog toga PESedit patch jos uvek. :/
Dzaba mi original kada nema ko da mi nabudzi dresove i ostalo u offline rezimu. 🙁

Da li neko zna kako da kontaktiramo RLD tim i posaljemo zahtev za lekic, moze i na pm.

Pa iskreno video sam na nekom drugom foruma da postoji neka request strana tako nesto ali nisam ukapirao najbolje.
Nije sramota pitati... :trust:

Igram ovo i nije lose, ali gol iz kornera, slobodnjaka (koje retko izvodim i, uglavnom, su na sredini terena), sutem sa distance ili iz trka zavrsi u levi ili desni ugao, posle centarsuta je nemoguce. Jedino sam tri gola dao van sestnaetsterca. Prvi put kad sam posle 20 i kusur tekmi iz trka sa desne strane malo iskosa sam bio i sutnuo u raslje gornji desni i dva gola kad igrac primi loptu na grudi, pa onda sledeci potez kolenom i onda sam je namazao i to je to. Zicer je isto tako ne moguce dati. Sve lopte kad sam u setsnaest idu golmanu iznad glave gde kad skoci i isrpruzi ruku odbrani ili se desi da ga udari i udje u gol, ali to je veoma retko. Zatim, svaki lepsi sut, iz mesta ili i trka, ide preko gola ili golman lagano pravi paradu i hvata gde god lopta letela plus su sutevi previse mlaki koliko god se trudio da sut bude ubitacan i da lepo pocepa mrezu. Lob moze, ali i tu treba da se potrefi tacna razdaljina izmedju igraca i gola, inace, u 16 moze da ode u precku. Ja za pet godina igranja pesa nisam pogodio toliko precki koliko u ovom na jednom mecu. Jedini pravi sut koji vredi iz slobonjaka je bio sam nekih 20-25 metra kada sam onu strelicu namestio tacno pored desne stative, a golman je bio potpuno na levoj strani, i to bi u realnom zivotu uslo tako da golman ne bi ni trepnuo, a kamoli pokusao da odbrani. No, ovaj je kao spajdermen, supermen poleteo i napravio paradu da je pao gornjim delom tela pored gola, a noge su mu bile na gol liniji. Rezime da u ovom pesu ne moguce dati gol iz nekih potpuno realnih pozicija korne, slobdnjaka, centar suta, lep gol sa 20 i kusur metra nego samo lobom, iz neke kontre, iz ugla gde gosa sam ubaci loptu u mrezu, iz nekog zicera koji se zadesi da retko prodje. Imam pogodjene brdo precki i gomilu promasenih sansi iz raznih, ociglednih, pozicija za gol zbog kojih sam gubio pobede ili remije. Nadam se da ce sve to ispraviti oficijalnim pecom.

Svi hoce novi pes da izgleda lepo i fino ali da radi ko 13-ica. E pa teze malo sa Fox enginom. Mozda ce u 15-ici da lepo sve spakuju. Sto se tice suteva mnogo znaci da li je podesen Basic ili Advanced, jer logicno precizniji ce biti udarci sa drugom opcijom ali treba dobro privikavanje + analog.

igra po meni ni po cemu ne moze da se pored sa 2013... grafika je losija, trava izgleda kao coja na bilijarskom stolu... igrao sam i imao originale 2010, 2011, 2012, 2013 ali ovaj necu kupiti...

Za sada imam reloaded verziju PES-a 2014 i zanima me jel mogu da sa tom verzijom igrice instaliram onaj poslednji patch 1.04 i DLC 2.0? Hoću da probam igricu sa tim patchom i dodacima ako može pa ako mi se dopadne da naručim igricu. Čitao sam da je posle tih poboljšanja igrica bolja.

Ja sam našao patch 1.04 da je oko 30 mb i DLC oko 860 mb, jel to to?

Za sada imam reloaded verziju PES-a 2014 i zanima me jel mogu da sa tom verzijom igrice instaliram onaj poslednji patch 1.04 i DLC 2.0? Hoću da probam igricu sa tim patchom i dodacima ako može pa ako mi se dopadne da naručim igricu. Čitao sam da je posle tih poboljšanja igrica bolja.

Ja sam našao patch 1.04 da je oko 30 mb i DLC oko 860 mb, jel to to?

Jeste to, ali nece ti raditi dok kolege, ciju si verziju naveo da imas, ne zasuku rukave 🙂

Ako je to zvaničan peč i DLC i ako je stvarno PES tad bolji, onda možda probam i kupim oriđinale da slomim džojs.

Izasao pesedit 2.0 koji ima dlc i oficijalni pec, ali je gameplay isti zbog toga sto nema leka. Pes radi sa pecom i kad se ode u igricu da se proveri data pack i version pise 2.0 i 1.04.

Radi peč pomoću mini image-a i sa narodnom verzijom (sa sve "novim" gameplayom).

Ali promene su jedva osetne i ne gubi se apsolutno ništa ostankom na staroj verziji.
Bolje je probati neki custom fileloader ili gamefixer, pa podesiti gameplay kako kome odgovara.

Peč je učinio igrače 2% okretnijim, i jedva 1% tweakovao šut da izgleda jači i precizniji na basic modu. Igra je minimalno ubrzana.
U principu golmani isto brane 90% pokušaja iz daljine (ili lopta ide pored gola kad se šutira iskosa).

Da li se peč "primio" možete prepoznati po ubrzanju koje dobija strelica u meniju za formaciju. (I dalje je spora, samo sada krene polako, pa ubrza.)

Što se tiče kašnjenja komandi, reakcija igrača, seckanja i slično, ja od početka nemam tih problema, sve mi radi savršeno, pa ne znam da li je optimizacija poboljšana.

Igra li ko još ovo? Ja sam napravio veliku pauzu do pre neku nedelju, sad šta se promenilo sa ovim novim pečom 1.06 ne znam ali dobio sam želju da ga igram ponovo, više mi nije iritantan i ogavan kao što mi bio u početku :d

Evo nekih golova ~ Link

Naravno da se igra! 😀

Da isprave jos golmane i menjanje igraca u fazi odbrane i komotno mozda najbolji fudbal do sada!

Poslednja izmena:
Kako neprirodno izgledaju igraci dok trce i dok sutaju loptu, potpuno lezerno kao da se setaju ulicom.

Da realno, igram i online u pojedinim momentima to izgleda kao totalna suprotnost offline igranju.
Sto se tice loba ja mislim da nije bug u lobu nego u golmanima. Lob je odradjen bolje nego ikada nego golmani se jednostavno jako retardirano postavljaju/krecu i to dovodi do tog bug-a.

Poslednja izmena:
Napravio sam jednu foru sa penalima, ajde da vas vidim 😀
[YOUTUBE]-z3TjFGQYos[/YOUTUBE]

Nazad
Vrh Dno