errorsonogsveta
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.01.2008
- Poena
- 319
odličan, ali čini mi se da ti fali par komada
Može šut da se namesti na manual ali je to gore rešeno nego u FIFA14. U FIFA14 možeš da promašiš pravac ali je šut uglavnom jak kakav se očekuje. U PES2014 kada šutiraš na manual mnogo je teško šutnuti jako i precizno. Samo jednom sam uspeo da šutnem kao čovek ali je to bilo sa distance uz obavezan zalet i mnogo prostora oko mene. Mada je Vilšir svejedno šutnuo malo preko prečke...
Isto važi za advanced ubacivanje u prostor. Bar su precizna dodavanja odrađena kako valja.
Inače, stavio sam PESEdit 0.2. Očekivano, kvalitet grafike i modela nije za porediti sa FIFA14. Zaista dobro izgleda igra a sledeće godine će biti još lepša kada next gen konzole uzmu maha. Možda FIFA14 izgleda bolje na konzolama?
Kakav si ti covek ako ti nije bitno da li ces dobiti ili izgubiti.. ?zar te ovaj kapitalizam nije bolje naucio
![]()
Ima i onaj "Anri" šut, kad se lopta uz puno felša plasira u donje uglove, drži se r2 prilikom šuta. To nisu jaki šutevi ali su precizni i prolaze u 1 na 1 situacijama ako se šutira pravom nogom i gađa pravi ugao naravno.
Iskreno jako je glupo sto moram "sifre" da kucam i da se mucim sto sa napadom, sto sa odbranom, da bi dobro odigrao.
Praktično je nemoguće, jer svi igrači šutiraju tu, golmanu u dohvatu ruke. Jako velika glupost, to mi je bila zamerka čim sam probao demo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari