Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2014

AL sto volim te profesionalce (na pecurkicama sto igraju) da oderem :D Tu mi kao nesto bacaju finte ovo ono, ja bre sirovina, sacekam ga, ocetkam, dva tri pasa, duga lopta, bam gol :D

Moglo je sve to do sada, ali mislim da ovaj pes ne moze bez pecurkica da se igra. Uvek sam igrao bez perurkica, ali ovo je jako tesko bez.

dobar igrač je dobar igrač pa igrao on na strelicama ili na analogu ista stvar. ali ako postoje opcije koje bez analoga ne pale, koristiš samo dio igre, i to je činjenica. al sirovine to tako i rade, čemu žmigavci kad ima gas?! :D

Dobar fudbal.

"Preznojim" se dok igram odbranu(ne menjam non-stop igraca vec gradim prostor, oduzimam loptu na desni analog ili na dva puta "X") i srecan sam ko malo dete kad napravim sansu. Uglavnom se borba vodi na sredini terena uz dosta gresaka na obe strane. To vadlja zavisi od motivacije igaraca plus moje koncentracije, jer nema vise lakog pretrcavanja protivnickog igraca, soliranja... sve se svodi na remplovanje i dobar tajming.
Otprilike isti mi je osecaj kad igram ovo i vozim neku simracing voznju. :)
Obavezno odraditi/odgledati sve one trening zadatke i uz malo strpljenja procitati command list i gameplay tipove ("Select").

[YOUTUBE]UFw6UcdUEhg[/YOUTUBE]

Jedva izvukoh 2:2, posle 0:2. Top Player, 15 min utakmica.:smoke:

Olee Olee Olee
love.gif

P.S.
Časovi subotom od 10 do 11 časova u bilo kojoj igraonici :d

Ma Maremas je toliko zayeban igrač da ne mora ni loptu da dodirne. On to samo pogledom radi, a igrača pomera čisto fore radi, kako bi se protivnik malo ponadao. :p

P.S. Nego, kad će PES 2014. tutorijal na jutubetu?

Poslednja izmena:
Upravo renderujem tutorijal, gotov je ali kad će biti online videću...

Imas li neku mogucnost da snimis da ti se vide ruke kako igras a i ekran u isto vreme? :) Ili da ti upadamo u gajbu da overimo tu tvoju verziju :D

tumblr_ll5iu47xoQ1qc08ab.gif

Pa nisam ja jedini koji nema dijelu u komandama :)

Pa nisi al reko da odstranimo mogucnost pristrasnosti :D :p

Kad mi dođe fotoaparat. Otišao buraz u Solun pa nemam sad sa čime da snimam :)

Jel se dešava i vama kada napucate protivničkog igrača u 16m sa ciljem da izbacite loptu ili slučajno a lopta ode u gol-aut UVEK bude korner za komp umesto moja lopta, i to nisu neke situacije da je "tvrdo" pa ovaj sudija da bude u dilemi , nego nekad sam odaljen poprilično i poludim od toga.Onda krenem da pljujem sudiju pa Konami.Ovo se dešava na v1.01 a ranije nisam primetio.

ma igra je retardirana, saigracima treba da crtas da se ubacuju u prostor, 1 na 1 sa kompom nemoguc ako se okrenes ledjima, samo mozes da vracas loptu, golmani imaju busne ruke, fels ne postoji pri pasu u prostor, vidic stize volkota itd. smece. poludeo sam malopre :)
ali ozbiljno 2009 je bilo prihvatljivo, 2013 livada bre. kad igram protv ljudi ok ali ovaj ai je bre nenormalan, necu da igram oticice mi zivci. ajacio delje madrid u posedu i duelima...*****no. statistika off, svi igraci isti, kapiram da mertezaker ima sut kao ziru (?). bolje se na livadi razumeju sredina i napad nego u pesovom arsenalu. sve same fejse jedino mogu nazad da salju loptu

i da, najiritantnija stvar: nijednom ali niti jednom nije dodao unapred na 1, svaki put mora da se namesta i ode napad u ofsajd. neverovatno. kontra samim tim prakticno nemoguca.
hocu da kazem da ovu igru mozes da igras po njenim pravilima ili ne mozes da je igras. pobedio sam y puta ali nijednom nisam bio zadovoljan igrom mog tima

iritantno je sto su dribleri bas nerfovani, treba nznm sta da uradis da sa bejlom prodjes bilo kog beka. halfovi trce kao bolt itd...

Pomeriš malo desni analog i možeš da predriblaš bilo koga sa bilo kim. Svaki igrač zna da izvede rainbow flick, što je najblaže rečeno retardirano

Нај*****скије је нитро убрзање које добијају одбрамбени играчи...

Protiv toga se branis valjda desnim analognim stickom i gradjenjem.. Treba pre igranja da se prodje celi treninga. A da je taj turbo smesan to stoji

Ljudi moj komp je iz potpisa, koristim PESEDIT patch koji u sebi ima vec 1.0.1+DLC i igra mi je bila jednostavno ne znam... nisam imao pravilan odziv komandi, stalno kao da je "stucalo" bez obzira sto mi je FPS bio zakucan na 60 non stop.

Snimio sam nove drajvere sada "NVIDIA 327.23 WHQL" i igra je poletela. Ne znam da li je placebo ali probajte, ja sam procitao iskustvo na drugom forumu pa sam zato i ja probao i izgleda da ima efekta!

Kome se ne svidja novi sistem pomeranja smera prilikom izvodjenja kornera ima mogucnost da iskljuci putanju lopte na R1 pa stiskanjem dugmenceta za aktiviranje analoga pomeri desnu pecurku i menja se smer ubacivanja/suta. Isto tako nakon aktiviranja analoga stiskanjem L1+Desna pecurka bira igraca kome hoce da doda/ubaci loptu iz kornera/slobodnjaka, isto kao u proslom PES-u ;)

Kome se ne svidja novi sistem pomeranja smera prilikom izvodjenja kornera ima mogucnost da iskljuci putanju lopte na R1 pa stiskanjem dugmenceta za aktiviranje analoga pomeri desnu pecurku i menja se smer ubacivanja/suta.

Ovo je toliki de*ilizam da nemam reci.. STA je ono po defaultu, STA predstavlja? Sta fali dosadasnjem sistemu levo/desno plus doziranje centarsuta?? Nikad necu shvatiti logiku menjanja mehanike koja je proverena i radi i NIKO ne trazi da to promene.. ***..

Ljudi moj komp je iz potpisa, koristim PESEDIT patch koji u sebi ima vec 1.0.1+DLC i igra mi je bila jednostavno ne znam... nisam imao pravilan odziv komandi, stalno kao da je "stucalo" bez obzira sto mi je FPS bio zakucan na 60 non stop.

Snimio sam nove drajvere sada "NVIDIA 327.23 WHQL" i igra je poletela. Ne znam da li je placebo ali probajte, ja sam procitao iskustvo na drugom forumu pa sam zato i ja probao i izgleda da ima efekta!

TRY the NEW DRIVER from NVIDIA ( 327.23 WHQL )!

Big changes in terms of response, at least for me.
My rig is:

FX3850
GTX 760
8GB RAM

Much better gameplay with these drivers, try it for your self.
I'm pretty much sure this isn't a placebo.
Evo nisi jedini :)

Neka probaju i ostali sa nVidia, ja necu moje da apdejtujem da samo ne s*ebem nešto pa da mi ne radi PES kao sad.

Edit:
Aaaaaa pa to si ti sudeći po konfiguraciji? :D

Poslednja izmena:
A mi sa Ati-jem? Šta mi da radimo? :D

Mare da to sam ja :D

Probajte nove drajvere da cujemo feedback. Igram vec dosta partija sve je mnogo brze klizi jednostavno u odnosu na ranije.

Aj javite ako ima uticaja i sa novim ATI drajverima..

Ja kao da sam znao da treba da kupim nVidiu pre neki mesec :)

***, odigrao prvu tekmu u ML i bagova kod AI bilo za izvoz. U 90% situacija uopste ne kontrolisem situaciju, tipa. dok prebacim kursor na CB-a lopta prodje 3 puta pored njega i naravno padne gol. Golman bleji k'o mula, ne sece loptu na pola metra od gola. Nekako sam vec izgubio zelju da igram ovaj load of crap. Vracam se ja u NBA2K13, za*ebi ovo. :)

Evo danas petljao malo i sad Pes guram na 1680*1050/high, grafičku nisam dirao, samo klok procesora na 3.0 i high priority u procesima. Možda je i ovaj Pesedit patch nešto sredio, ne znam, pre mi se ubijalo od kočenja na 1280*800/medium. Ne znam šta im je trebao ovaj engine, mislim šta će Pesu grafika kao u Metal Gear-u? Bolja je možda za deset posto u odnosu na 13-icu, ne više. Izglupirali bezveze.

Jedna stvar, nek me neko uputi, pas u prazno definitivno ne mogu da pohvatam. Lopta uvek ide iza igrača, tj. tamo odakle je krenuo da trči u prostor iako sam usmerio kursor u prostor a ne u igrača. Koja je fora?

Isti slučaj da li igrao na analogu ili na krstiću.

Poslednja izmena:
Aj javite ako ima uticaja i sa novim ATI drajverima..

Kod mene ne pravi nikakvu razliku, a i nije mi logicno da tako nesto moze da pomogne.

Probao sam full ps3 verziju, nema ovog kasnjenja o kome pricamo, daleko bolje nego kod mene na kompu, ostaje samo ono sto je nova verzija igre donela u dizajnu. toga sam se i plasio, da me *****ava neki random problem u pc verziji.

Ajde probajte ova podesavanja pa ponovo iznesite utiske o nelagodnostima dodavanja i sutiranja...

Sto se tice grafike sta je trebalo ? Da mogu da im se izbroje dlake na nogama ili da svaka travcica na terenu ima posebnu fiziku.... Nije valjda.. Promenili su taman koliko treba za godinu dana i fudbal je realniji nego ikad, sve ostalo je stvar navike.. Uostalom ne moze se svima udovoljiti, tako da ne krivite Konami za sve, ima vise pozitivnih nego negativnih stvari ove godine i to je OK.

Updateovao driver za grafiku na 327.23 i igra se prosto manje vuce. :) Btw, neko spomenu da ima konstantan fps 60, kako to da izmerim?

Nazad
Vrh Dno