I ovako je bila malo brža, ako se dodatno ubrzao gameplay ovaj patch neće videti moj HDD.
Ako neko igra GA Community Patch, ovde moze da glasa da u narednom update-u ubace Partizan. Trenutno smo drugi, ne bi bilo lose da pomognete svojim glasom da pored Zvezde koja je vec u igri bude i drugi nas tim. Hvala svima Link za glasanje
Morate biti registrovani da bi ste glasali.
ili sam ubacish partizan umesto we ili pes junajteda ne zayebaavash se sa ovim glupostima
GA patch sa sobom donosi 3 razlicita OF-a, originalni, sa slabijim ocenama i sa poboljsanim ocenama. Ti biras koji ces da koristis. Po meni najbolji patch za PES, plus sto update-i izlaze na nedeljnom nivou.
Ti samo izvoli, mi ćemo radije da sačekamo da ih neko zvanično ubaci u patch.
Zvanično je samo ako KONAMI to odradi, sve ostalo rade "likovi" kao što smo ti ili ja... Tako da stvarno ne znam što se zamlaćujete sa nekim mega giga patchevima umesto da ubacite par stvari koje vi želite i imate PES po vašoj meri...Ti samo izvoli, mi ćemo radije da sačekamo da ih neko zvanično ubaci u patch.
GA patch sa sobom donosi 3 razlicita OF-a, originalni, sa slabijim ocenama i sa poboljsanim ocenama. Ti biras koji ces da koristis. Po meni najbolji patch za PES, plus sto update-i izlaze na nedeljnom nivou.
Tamo gde ti je instalirana igra imas folder "Gamingaccess Patch" u njemu imas tri foldera: "Higher Abilities" "KONAMI10" i "PES Stats Database" u svakom od njih se nalaze razliciti OF-i. Odaberi onaj koji ti se svidja i kopiraj ga u My Documents\KONAMI\PES 2009 GamingAccess CP
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari