Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2009 - [zvanična tema]

Nije potrebno, patch ce napraviti shortcut na desktopu.

Ako neko igra GA Community Patch, ovde moze da glasa da u narednom update-u ubace Partizan. Trenutno smo drugi, ne bi bilo lose da pomognete svojim glasom da pored Zvezde koja je vec u igri bude i drugi nas tim. Hvala svima Link za glasanje
Morate biti registrovani da bi ste glasali.

I ovako je bila malo brža, ako se dodatno ubrzao gameplay ovaj patch neće videti moj HDD.

Jel može neko da okači drogbine karakteristike nakon patcha pošto nisam siguran da su se promenile?

Do sada niasm instalirao ni jedan patch,igram basic igru..Interesuje me da li ce mi EVO patch poremetiti master ligu i da li cu morati od pocetka da krecem?

Nećeš morati od početka, ali hoće poremetiti imena klubova (osim tvog kluba), ostalo bi trebalo da ostane isto

Evo danas sam malo više probao patch sa prtakom i definitivno je brže nego što je bilo...igrači trče p terenu kao osice neke i kako stvari stoje vratiću se na ne patchovan fudbal. Zaista ne vidim zašto su uzeli i ubrzavali gameplay na svoju ruku, ako su tako pametni nek uzmu pa nek naprave fudbal od nule. Takodje ribery je supermen u igrici u rangu nekog mutanta christiana ronalda i mesija.

Ako neko igra GA Community Patch, ovde moze da glasa da u narednom update-u ubace Partizan. Trenutno smo drugi, ne bi bilo lose da pomognete svojim glasom da pored Zvezde koja je vec u igri bude i drugi nas tim. Hvala svima Link za glasanje
Morate biti registrovani da bi ste glasali.

Videh to, mrzelo me je da se registrujem, ali sad ću :) Inače, preporučujem svima da koriste oba patcha, pošto mogu bez problema da se kombinuju. Evo patch koristim zbog bolje Bundes Lige, bolje muzike (nije gej :p) i navijanja, Gamingaccess patch je cool zbog čestog update-a i novih stadiona.

ili sam ubacish partizan umesto we ili pes junajteda ne zayebaavash se sa ovim glupostima

Nisam primetio ni da su navijaci odradjeni, nekako mi je sablasna atmosfera na stadionu cak i posle gola :S: A bundes liga su mi sve holanski timovi, recimo Bayern je u stvari PSV... ma nista skoro da nevalja. Mozda je meni samo skenjano, ima li jos ko ovakvih problema i zapazanja? I igra jeste definitivno malo ubrzana, ne znam cemu to. Sta ovde zapravo zauzima 2.5 giga, to mi nikako nije jasno :trust: Nisam primetio ni da su ocene dirane. Van Nistelroj je i dalje neupotrebljivo spor. Ako nemo ima option file da mi posalje, bio bih zahvalan ;)

Jel onaj gaming access patch takodje ubrzava igru ili ostaje normalna brzina i da li je moguće zadržati originalne karakteristike igrača?

Poslednja izmena:
kako sad da namestim rezoluciju i to????? u settings je isto sve u konami folderu ali u igri je malo suzeno ... ?

Ako se ne varam patch po default otkači LB u settings što bi ti trebao da poništiš jer to uključuje crne trake gore i dole ako je 16:10 umesto 16:9 rezolucija.

GA patch sa sobom donosi 3 razlicita OF-a, originalni, sa slabijim ocenama i sa poboljsanim ocenama. Ti biras koji ces da koristis. Po meni najbolji patch za PES, plus sto update-i izlaze na nedeljnom nivou.

GA patch sa sobom donosi 3 razlicita OF-a, originalni, sa slabijim ocenama i sa poboljsanim ocenama. Ti biras koji ces da koristis. Po meni najbolji patch za PES, plus sto update-i izlaze na nedeljnom nivou.

Pa ja cu samo taj i da ubacim GA Patch, ovo drugo onda necu ni da ubacujem.

A da li se to meni čini kad se skine update iz samo igre što ima da li on promeni karakteristike igrača kao što su Ibrahimović i Drogba? Zamolio nbi nekog ko ima originalni option file da postavi karakteristike Ibrahimoviča recimo kako bi uporedio?

Danas je na popustu igra u game-s.co.yu po ceni od 2k dinara. U dečanskoj je ostao samo još jedan primerak (tako mi rekoše pre par sati), za druge objekte ne zna se. Trebalo bi da ima dovoljno. Ja strpljivo očekujem da mi drugar donese moj primerak.

Blago tebi, svaka čast!

nisi odgovorio

Ti samo izvoli, mi ćemo radije da sačekamo da ih neko zvanično ubaci u patch.
Zvanično je samo ako KONAMI to odradi, sve ostalo rade "likovi" kao što smo ti ili ja... Tako da stvarno ne znam što se zamlaćujete sa nekim mega giga patchevima umesto da ubacite par stvari koje vi želite i imate PES po vašoj meri...

amin

Ubacio sam GAming Access patch, stvarno je najbolji, ranije sam imao sve to samo sam rucno ubacivao, ovako ovim patchom posao je mnogo olaksan, jedino mi nije jasno za te option fajlove, jel' ih rucno menjam posto si rekao da ima 3 vrste u ovom patchu?

Tamo gde ti je instalirana igra imas folder "Gamingaccess Patch" u njemu imas tri foldera: "Higher Abilities" "KONAMI10" i "PES Stats Database" u svakom od njih se nalaze razliciti OF-i. Odaberi onaj koji ti se svidja i kopiraj ga u My Documents\KONAMI\PES 2009 GamingAccess CP

Tamo gde ti je instalirana igra imas folder "Gamingaccess Patch" u njemu imas tri foldera: "Higher Abilities" "KONAMI10" i "PES Stats Database" u svakom od njih se nalaze razliciti OF-i. Odaberi onaj koji ti se svidja i kopiraj ga u My Documents\KONAMI\PES 2009 GamingAccess CP

Hvala Hectore! Kazi mi koji je po tebi najbolji, meni se iskreno ne svidja ovaj PES default option file?
I da li moze da se igra online i kako?(kakva verzija igre mora, ako je ovo problematicno pitanje mozes i na pm da mi kazes, hvala?)

Sada sam gledao i pise u Read Me fajlu da ima higher ab OF, ali ga jednostavno nema nigde? Niu GA patch folderu ni u glavnom Konami folder???

Poslednja izmena:
Instalirao sam G.A. Patch i razocarao se.

Meni mi se nikako ne svidja , a ono sto je presudilo da pokrenem Uninstal bili su stadioni koji su katastrofalno uradjeni.
Pre svega nijedan stadion nema normalan okvir gola i mreze.
Kada sam zadnji put (a i predzadnji) gledao fudbalsku utakmicu video sam da su stative bele kao i mreze , ali ne u ovom Patchu to nije tako , jer oni koji su ga pravili ocigledno vide bolje od mene pa su oni stavili da su stative i mreze na golovima sive boje pa jedva da ih i vidim , a ponegde cak i crne boje.

Steta sto inace dobar rad bude upropasten necijom gluposcu , jer ja to ne mogu da podnesem , brate kada lepo zabijem (ili golcinu) hocu da vidim kako lopta zatrese belu mrezu , a ne nekakvu krpu koju jedva i primecujem , isto i sa okvirom gola tj. stativama.

Nazad
Vrh Dno