Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2009 - [zvanična tema]

ne vidim da ima negde u opcijama da se iskljuci,kad pocnem ligu sampiona on me pita da li hocu da koristim autosave ja kliknem NO,i kasnije sam snimam pozicije,ali jednostavno igra oko cetvrt finala pukne,i kasnije kad loadujem tu utakmicu gde je pukla opet se desi isto :(

ne vidim da ima negde u opcijama da se iskljuci,kad pocnem ligu sampiona on me pita da li hocu da koristim autosave ja kliknem NO,i kasnije sam snimam pozicije,ali jednostavno igra oko cetvrt finala pukne,i kasnije kad loadujem tu utakmicu gde je pukla opet se desi isto :(

Probaj Drugi slot za save, desava se ako overwritujesh ;)
Sve sam iskusio, i za sada ne puca ... sve dok ne izadje fix, posto je KONAMI sam objavio da ima par problema sa igrom!

након што сам изиграо доста утамкица и почетно заслепљење ме прошло, приметио сам опет багове који ме ужасно иритирају. док голман излеће на лопту нећу да ми остали ******* трче на исту и избијају је главом, јер само усеру одбрану. исто, моји ****** ће ноге да изломе спасавајући лопту која иде у гол-аут, или аут у моју корист, наравно да је дотакну мало пре него што пређе линију и буде противничка лопта. не могу да верујем да конами ово није исправио. па ово се провлачи 10 година!

Jer mene oci varaju ili ja preko joy a drugar preko tastature ne mozemo da igramo ni protiv PC ni izmedju sebe kao ne prethodnim verzijama???Moraju 2 joy-a?

Jer mene oci varaju ili ja preko joy a drugar preko tastature ne mozemo da igramo ni protiv PC ni izmedju sebe kao ne prethodnim verzijama???Moraju 2 joy-a?

Ne mora.
Ja igram na gamepad a sin mi igra na tastaturi (i delje me kao ludaka).
Ako si kojim slučajem ubacivao modifikovan settings fajl da bi menjao rezoluciju,onda te to zeki i daje samo jedno "pomagalo" za igru.

Poslednja izmena:

Varaju te oci. Sve je isto kao na proslogodisnjem izdanju igre.

A konacno,skinuh patch sa Arsenalovim dresovima,sad se lakse dise :) Sad polako krecem Master ligu :)

*****'o sam se pa ovo napisao u topiku o PES-u tamo u Igre za konzole :d

pitanjce...

dugo sam bio igrac fife pa sada nakon 3 godine razocarenja za redom, resih da probam sa pes-om. Da li ovde moze da se igra sezona recimo sa nekim klubom italijanske ili engleske lige kao na fifi,kao manager mode pa u zavisnosti od plasmana da se ihgra liga sampion ili uefa sledece sezone itd...??? Ja videh neke bezveze klubove u engleskoj ligi pa se pitam da li treba prvo instalirati neki patch ili tako neshto....???

Hvala!!!!

Poslednja izmena:
dugo sam bio igrac fife pa sada nakon 3 godine razocarenja za redom, resih da probam sa pes-om. Da li ovde moze da se igra sezona recimo sa nekim klubom italijanske ili engleske lige kao na fifi,kao manager mode pa u zavisnosti od plasmana da se ihgra liga sampion ili uefa sledece sezone itd...??? Ja videh neke bezveze klubove u engleskoj ligi pa se pitam da li treba prvo instalirati neki patch ili tako neshto....???

Hvala!!!!

Moze,to je Master Liga. Tu kreces kao drugoligas,pa se plasiras u prvu ligu,pa liga sampiona/uefa kup,zavisno od plasmana...

Nisu bezveze timovi u PL.vec nisu licencirani...Skini ovo i neces imati problema

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15665

The Gamingaccess Community Patch 0.2 Beta for PES 2009 has been released!

DOWNLOADS
-Gamingaccess Community Patch 0.1 Beta
-Gamingaccess Community Patch 0.2 Beta

After you install both versions you'll have

* New Menus (All Languages)
* 98% Premier League Transfers and new players created ( Fabio, Rafael, etc)
* Relinked Kits (numbers and fonts) for : Arsenal, West Ham, Everton, Manchester City, Chelsea
* Updated kits for : United, Liverpool, Celtic and Rangers
* Boot Pack
* All players names with low case
* Logos for Leagues and Teams
* FIFA Theme ( Music when players enter the stadium ) Check out the screenshots! Post your comments and suggestions below

Credits
-------

Kitserver 8.5.0 : Juce
Kits : simonhibsey,SiRRi,Ragg,Bigstuie
Kitserver 8.5.0 : Juce
Boots : el_gordito, blingbling, Miguelstyle, Pack by WOLLY1979
Menus : Ariel Santarelli
Rosters : Ariel Santarelli (intially based on patch by Burgum)
Teams names and Leagues names : Burgum
Logos : Burgum and Asiat
FIFA Intro Music : coded by Ariel Santarelli
The GamingAccess Community patch, the OFFICIAL EASY WAY TO PLAY PES LIKE A REAL CHAMPION

GamingAccess.com, WHERE THE REAL CHAMPIONS PLAY

i dobijesh meni sa c. ronaldom, no thank you

nista cekam onda prvu polovinu novembra i zvanicni patch.

A i ja ga mrzim iz dna duse,ali me zabole za meni...Tamo ne provedm 2 minuta ukupno :) Ne obracam paznju na to...
ma znam, zezam se. btw nije problem staviti druge slike samo me mrzi dok ne izadje file list pa da polako menjam sve.

BURGUM PATCH for PES 2009 v0.20

by burgum
[email protected]

-------------------------------------

Features:

- All real team names
- All real team logos, league and cup logos (thanks to devill_sfc)
- All real stadium, league & cup names
- English Premier League 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- Spanish La Liga 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- Italian Serie A 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- Bundesliga (Other B) teams filled with all players (player names only, for now; players without their real stats and faces are in lowercase)
- All real player names for National teams
- Arsenal relinked kit (this was for test only)
- New ballpack (thanks to Bendit)
- All national players moved to their respected teams (duplicate players renamed and moved to 'Unaffiliated')
- Hajduk Split and Slaven Belupo teams in place of PES Utd and WE Utd. (player names only, for now)

A kakav je ovaj Burgum Patch?

BURGUM PATCH for PES 2009 v0.20

by burgum
[email protected]

-------------------------------------

Features:

- All real team names
- All real team logos, league and cup logos (thanks to devill_sfc)
- All real stadium, league & cup names
- English Premier League 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- Spanish La Liga 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- Italian Serie A 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- Bundesliga (Other B) teams filled with all players (player names only, for now; players without their real stats and faces are in lowercase)
- All real player names for National teams
- Arsenal relinked kit (this was for test only)
- New ballpack (thanks to Bendit)
- All national players moved to their respected teams (duplicate players renamed and moved to 'Unaffiliated')
- Hajduk Split and Slaven Belupo teams in place of PES Utd and WE Utd. (player names only, for now)

A kakav je ovaj Burgum Patch?

hm...nesto je mali 6.6mb

EDIT:skino,isntalirao,radi :)

Poslednja izmena:
Uopste mi nije jasno zasto ne omoguce LAN igru u PES-u.

Evo danas sam instalirao punu verziju i odigrao par mečeva protiv mog arch enemy-ja i moram da kažem da je ovo odličan fudbal, definitivno brišem PES6. Broadcasting 1 kamera mi apsolutno odgovara. Sve u svemu prvi utisci su pozitivni :)

Definitivno najbolji PES. Probao sam LŠ i BAL i nastaviću kad se pojavi patch. Jedino me strašno nervira kad mi u master ligi komp ne dozvoljava da pobedim. Tada mi igrači lutaju kao naduvane ovčice, a komande se promene na:
x-dodavanje po zemlji -> dodavanje najbližem protivničkom igraču
w-dugi pas -> pas od 2 metra do protivničkog igrača
a-lob pas -> nabacivanje na glavu protivniku koji je tri metra od tebe
d-šut -> izbacivanje iz peterca na vrh šesnaesterca

Tada mi se dešava da bukvalno tri minuta ne mogu da izbacim loptu na drugu polovinu i onda, da ne bi razbio Logitech Wave (skupa, majku joj) prebacim u Coach mode i gledam televiziju dok ne završe sa bušenjem mog tima. Sve ostalo je odlično!

Svaka im cast sto su uradili Arsenal,igrac se povredi dok si rek'o keks :d

Poslednja izmena:
Joj,meni je ona Vertical Wide odlicna,sad sto ne mogu da se sastavim nikako kad igram sa njom... :d

Definitivno najbolji PES. Probao sam LŠ i BAL i nastaviću kad se pojavi patch. Jedino me strašno nervira kad mi u master ligi komp ne dozvoljava da pobedim. Tada mi igrači lutaju kao naduvane ovčice, a komande se promene na:
x-dodavanje po zemlji -> dodavanje najbližem protivničkom igraču
w-dugi pas -> pas od 2 metra do protivničkog igrača
a-lob pas -> nabacivanje na glavu protivniku koji je tri metra od tebe
d-šut -> izbacivanje iz peterca na vrh šesnaesterca

Tada mi se dešava da bukvalno tri minuta ne mogu da izbacim loptu na drugu polovinu i onda, da ne bi razbio Logitech Wave (skupa, majku joj) prebacim u Coach mode i gledam televiziju dok ne završe sa bušenjem mog tima. Sve ostalo je odlično!

Hehe ovo je dobro :d
Nema vise postenih ljudi , a evo vidim da je tesko naci i posten CPU.

Meni igra puca i na master ligi, auto-save iskljucen. Cekajuci patch...

Jest da nije oficijalni fix, neki kazu da radi neki kazu da ne radi. . . vredi probati
Link

This tool could help you to fix your corrupted Become a Legend Game Saved files. Anyway most users still have problems after they have used this tool. Unfortunately I´ve found out that the extent of the damage to the saved files is bigger than I thought. Not only the player data has been overwritten by junk data but also the teams lineups!!!!! And depending on the extent of the damage your team could be affected or not ( that's why sometimes it works while you are still training and not included in the team). Unfortunately the magnitude of this error is so so so big that it can not be fixed. This error does not only happen you play Become a Legend. Master League, Champions League and Leagues also generate corrupted saved game files randomly. Konami should take care of these issues and fix the problems as soon as possible.

probao josh pre par dana, ne radi

Poslednja izmena:
to samo pravi josh vetje sranye, sad ne puca ali od 11 igracha 9 su golmani. procunjaj po evo web forumu chak je i lik koji je napravio fix rekao da ne radi.

btw, to je isti fix kao i onaj gore

Nazad
Vrh Dno