Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2008 - oficijelni thread

Ja obrisah PES 2008, radije ću čekati još 2 meseca na novi nastavak, nego više igrati ovaj krš.

Dobro si se setio posle skoro godinu dana :).

Jedini PES koji sam deinstalirao pre izlaska novo je valjda PES4 mada ni ovaj nije daleko :mad:

Poslednja izmena:
Jedini PES koji sam deinstalirao pre izlaska novo je valjda PES4 mada ni ovaj nije daleko :mad:

PES 4 je toliko konza da je to jedina simulacija fuce za PC...
btw. pes 2008 je toliko dobar na ps2 koliko je loš na pc-u...

što napraviše dve različite igre, Boga pitaj...

Zato što je PES 2008 za PS2 praktično ista igra kao i PES 6, a PES 2008 za PC i nextgen konzole je žrtva pokušaja da se napravi nešto novo.

Nisam nimalo oduševljen ni sa najavama za PES 2009 - gameplay će biti bolji, ali meni je definitivno više preko glave što ništa ne rade u pogledu sadržaja. Boga molim da FIFA 09 ispadne dobra koliko sada obećava.

Zato što je PES 2008 za PS2 praktično ista igra kao i PES 6, a PES 2008 za PC i nextgen konzole je žrtva pokušaja da se napravi nešto novo.

Nisam nimalo oduševljen ni sa najavama za PES 2009 - gameplay će biti bolji, ali meni je definitivno više preko glave što ništa ne rade u pogledu sadržaja. Boga molim da FIFA 09 ispadne dobra koliko sada obećava.

Ocigledno nisi probao (intalirao) Evo Patch za PES 2008, totalno druga igra.
Ima li neko option file sa najnovijim transferima?

Opisao patch u Play!-u i uradio intervju sa autorima :)

Svejedno, i oni su konstatovali da ne mogu od babe da naprave devojku.

Moja prva PES2008 kompilacija golova a i poslednja po svemu sudeci, ima oko 30ak golova a videcete i promasaje, super kensele, makazice, odbrane i jos mnogo toga. I kao sto naziv videa kaze igraci pesa ujedinite se :D

editing tools | Sony Vegas 7, Fraps 2.9.4
used music | Jimmy Eat World - Sweetness, Jimmy Eat World - In The Middle

Idite na watch in high quality:
http://www.youtube.com/watch?v=FTRtcAOtgN8

Size: 207 MB
Duration: 4:29 min
Resolution: 640×360 Pixel

UZIVAJTE!

Ja obrisah PES 2008, radije ću čekati još 2 meseca na novi nastavak, nego više igrati ovaj krš.
Slazem se sa Deamon-om potpuno. Doduse, nisam igrao toliko dugo 2008, pikam je mozda cca 2 meseca ali ovo zaista prelazi sve granice normale. Toliko su us$^@li game-play da je to zaista iritirajuce. Igram PES jos od ISS perioda i imam iskustva ali ovako los game play je vrhunac. Jeste da ima novina i treba da ih bude uvek i lepo je sto su poradili na fizici, dodali nove driblinge, doveli realnost na visi nivo ali da ja ne mogu da sacuvam loptu u posedu, da mi je suparnicki igrac oduzima tako sto se samo zaleti u mene, pa to je van svake pameti. Toliko puta mi se to desilo da je pocelo ozbiljno da me izludjuje. Naravno, u realnosti ne postoji savrsen igrac i svakom je moguce oduzeti loptu, desava se da igracu nije dan i jos milion razloga i isto tako i samoj igri ali sto je mnogo-mnogo je. Isto tako i fizicke predizpozicije su problem. Jedno je slovo na papiru a drugo je realnost. U MASI slucajeva je dovoljno samo zaleteti se u igraca i osim sto ces mu oduzeti ili izbiti loptu iz nogu, oborices ga na zemlju. Pa majku mu, na sta bi licio pravi fudbal kada bi igraci svaki cas padali. :wall:
Zao mi je sto sam bacio PSX pre nekog vremena, vrlo rado bih se vratio na ISS i picio ga na miru i bez nerviranja.:smash:

mene recimo najviše nervira to što pojedini igrači (drigba, anri, ronaldinjo i slično) mogu prolaze kroz igrače dok imaju loptu. jednom mi se desilo da stoji lopta, sva moja igrača i salomon kalu, i da kalu odgurne oba igrača i dođe do lopte. a kalu uopšte nije snažan tip igrača. naravno tu je i povremeno izletanje golmana do ivice šesnaesterca bez ikakve potrebe i uklizavanje igrača u kaznenom prostoru koje ja ne kontrolišem. valjda će sledeći biti bolji

a dobro shto kukate ljudi, niko nije savrshen, igra je dobra, nishta revolucionarno naravno ali je svakako dobra. mene manje nervira od shestice, u shestici je adriano neshto izmedju t-1000 i ropocop-a.

Poslednja izmena:
Koja je fora sa ovim EVO patch-om?Sve sam uradio prema priloženom uputstvu,ali mi svi editovani timovi(npr. naša reprezentacija) imaju iste dresove,nešto što liči na dresove Čelzija,a može biti u beloj ili roze boji.Gde je zaheb:wall:?

Poslednja izmena:
Moja prva PES2008 kompilacija golova a i poslednja po svemu sudeci, ima oko 30ak golova a videcete i promasaje, super kensele, makazice, odbrane i jos mnogo toga. I kao sto naziv videa kaze igraci pesa ujedinite se :D
:zgran::zgran::zgran:
Malo je da kazem "svaka cast!"
respect!

option file ili ti OF

option file (tacnije tri option file-a, možda su neki i isti, ubacio sam sve koje sam našao danas, a da su što noviji)

nadam se da su dovoljno "up-to-date"

backup-ujte prethodno stari option file

stavljate u C:\Documents and Settings\*vas XP nalog*\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save

http://rapidshare.com/files/149102643/pes.rar.html

bez hejta molim, ako nema nove prenose, ja igram sa jednim timom, tako da nisam sve proveravao :D

Poslednja izmena:
E moj drug je skidao neke patcheve za kopachke ili shta vec za PES 2008 i sada ne zna kako da ih ubaci. Moze li neka pomoc?

Koliko se secam danas je trebao da izadje evolution patch, bar su tako najavili ranije. Zna li neko nesto?

Za PES 2008???

Uh, pogresna tema, mislio sam na 09.

time traveler :)

Ma imam ja Evo patch za PES 2008,pa ako treba...

Vrh Dno