Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2008 - oficijelni thread

Odlican patch, na prethodnom mi se stalno zakucavala igra, ovaj sasvim lepo radi!

Hvala - skinuh ga.
Na žalost, radim - proveriću ga večeras.
Jel ima neki iz januara/februara 2008 ?

@mperisic tako sto ces stisnuti L1 tj Q na tastaturi (uglavnom je Q zavisi kako si podesio)

Ljudi jedno pitanje generalno za PES8, da li primecujete onu crtu koja seta, kao smetnje tako nesto, ne znam kako bih bolje objasnio, nije prisutna uvek, cak mi se cini da je novijim driverima sve manja i manje, da li je to kod mene ili inace ?

a jedno vezano za patch, od kako sam ga ubacio PES mi je nesto poludeo, cim upalim komp tj podignem sistem posle reseta ili bilo kako uvek mi se pali PES (i to ovaj sa nasom ligom) i moram da izadjem iz njega da bih nastavio da radim, kako je moguce da se sam pokrece ovako ?

@mperisic tako sto ces stisnuti L1 tj Q na tastaturi (uglavnom je Q zavisi kako si podesio)

Ljudi jedno pitanje generalno za PES8, da li primecujete onu crtu koja seta, kao smetnje tako nesto, ne znam kako bih bolje objasnio, nije prisutna uvek, cak mi se cini da je novijim driverima sve manja i manje, da li je to kod mene ili inace ?

a jedno vezano za patch, od kako sam ga ubacio PES mi je nesto poludeo, cim upalim komp tj podignem sistem posle reseta ili bilo kako uvek mi se pali PES (i to ovaj sa nasom ligom) i moram da izadjem iz njega da bih nastavio da radim, kako je moguce da se sam pokrece ovako ?

ukljuci vsync u options, i trebalo bi da linija nestane.

Poslednja izmena:

Proveri da li ti je u startup-u nekako ubačen PES, pa ga izbaci. :wave:

Zašto su onako nadrkali Valensiju, još je jača nego Inter u PES6?! :)

Na patch 1.1, to imam instalirano...

OF definiše sastav timova, igrače i njihove osobine - nema to veze sa Konamijevim patch-om. Evo kod mene je Valensija prilično prosečna ekipa, još uvek imam neki OF od jesenas (sa pesoholichari.com) , ne znam tačno koji. Tu su Barselona, Milan, Inter, Mančester Un. i Čelzi ekstra favorizovani. Na primer, Arsenal je nerealno slabašan, Liverpul isto . . . Moj buraz uvek sam modifikuje osobine igrača - da bolje izbalansira timove.
Nemam vremena sada da eksperimentišem sa raznim OF fajlovima, al baš mi treba neki "izbalansiran".
Problematično je što je u PES2008 primarna fizička snaga i brzina - čim "nabilduješ" ili ubrzaš nekog igrača - odma postaje bolji.

Poslednja izmena:
Pitanje je sata ili dana kada će se pojaviti Evolution patch, čija je izdanje za PES6 bilo za 3 koplja bolje od svega ostalog.

pach za vistu

Zna li neko koji pach za PES2008 da radi na visti ,a da ima englesku ,njemacku ligu sa dresovima i imenaima ?
hvla unaprijed

Poslednja izmena:
Sаčekaj par dana da se pojavio Evolution Patch.

pomoc hitno potrebna. promenom graficke sa 7600gt na 8600gt frejmovi u igri sa zakucanih 60fps pali su na 50fps(opet konstantnih). to se desava kad je vsync ukljucen. kad nije radi na 60fps ali se slika nenormalno "cepa". U pretrazi nisam nasao nista. Ovo je apsurdno.
P.S. - sistem reinstaliran kao i igra ali nista. drajver 164.44?

pomoc hitno potrebna. promenom graficke sa 7600gt na 8600gt frejmovi u igri sa zakucanih 60fps pali su na 50fps(opet konstantnih). to se desava kad je vsync ukljucen. kad nije radi na 60fps ali se slika nenormalno "cepa". U pretrazi nisam nasao nista. Ovo je apsurdno.
P.S. - sistem reinstaliran kao i igra ali nista. drajver 164.44?

mozda ti igra nije dozvoljavala podesavanja na HIGH pre 8600GT, pa kako je bilo na MEDIUM, i vise frame-ova je bilo.

Govorim ovo jer na drugom kompu gde je 7300GT sa 128MB ne moze da se odabere HIGH podesavanje, naravno bez patch-a koji to omogucava.

^kako to mislis da nije dozvoljavala. sa 7600gt nisam imao nikakav problem. i bilo koju rezoluciju da izaberem i bilo na low ili high igra uspori kad ukljucim vsync. dajte koji savet. izgorecu.

^kako to mislis da nije dozvoljavala. sa 7600gt nisam imao nikakav problem. i bilo koju rezoluciju da izaberem i bilo na low ili high igra uspori kad ukljucim vsync. dajte koji savet. izgorecu.

pa tako da ne moze da se odabere HIGH podesavanje, tackica je siva i ne moze da se stiklira.

Nakon, dal patch-a ili onog patcha koji otvara dodatne rezolucije, moguce je odabrati HIGH.

Imao sam ja 7600gs -moze na njoj da se bira po defaultu high (bez "patcha", tj. kitservera) tako da i na 7600gt moze

Poslednja izmena:
Da li si već probao sa aktuelnim (169.21) drajverima? Mala je šansa, ali jeftinije od benzina.

Poslednja izmena:
Za izvodjenje bicycle kick-a kaže pritisnuti l1+r2 followed by o. Šta treba da pritisnem za followed by o (na tastaturi)?

Poslednja izmena:
Pa to ti je dugme za nabacivanje lopte

Krug na tastaturi bi trebalo da bude A?

Ne znam u čemu je problem sa ovim patchom što je FXGT postavio?Sve odradio kako piše i kad udjem u premier ligu ono umesto klupskih stoje nac.zastave i to sa imenima North London itd.Jel ima neko da pripomogne?

Je l` zna neko kako se izvodi bicycle kick?

Sta ti je bicycle kick? :trust:

Biciklica je Q na default tasti, iliti LB. Mada ne znam sta je ovo kick, mislim znam da je udarac, ali ne znam kako ti to zamisljas? :p

valjda misli na 'makazice' ? :)

Ako su one, pa najprostije je, samo sutnes na X, sto je bila kocka u ranijim PEs-ovima. Naravno, da ce da uradi samo kad si okrenut onako ledjima prema golu. Ako ti lopta ide u visu, pritisnes rb okrenes se, on primi na grudi, i sutnes.

Moze li sta da se uradi po ovom pitanju PES2008 .
Imam zvucnu kartu 5.1 i sitem zvucnika 5.1 kada mi je stavljeno u sound opcijama 5.1 tada jedva cujem komentatora a kad stavim na stereo onda se cuje malo bolje ,ali nije to to.
Pa me zanima imali neko podesavanje u igrici ili u samom zvuku ili ima li neki novi komentator da se ubaci ,podesi itd....

PS:Nova je zvucna i novi su zvucnici rade perfektno u ostalim igricama .

Vrh Dno