@mperisic tako sto ces stisnuti L1 tj Q na tastaturi (uglavnom je Q zavisi kako si podesio)
Ljudi jedno pitanje generalno za PES8, da li primecujete onu crtu koja seta, kao smetnje tako nesto, ne znam kako bih bolje objasnio, nije prisutna uvek, cak mi se cini da je novijim driverima sve manja i manje, da li je to kod mene ili inace ?
a jedno vezano za patch, od kako sam ga ubacio PES mi je nesto poludeo, cim upalim komp tj podignem sistem posle reseta ili bilo kako uvek mi se pali PES (i to ovaj sa nasom ligom) i moram da izadjem iz njega da bih nastavio da radim, kako je moguce da se sam pokrece ovako ?
a jedno vezano za patch, od kako sam ga ubacio PES mi je nesto poludeo, cim upalim komp tj podignem sistem posle reseta ili bilo kako uvek mi se pali PES (i to ovaj sa nasom ligom) i moram da izadjem iz njega da bih nastavio da radim, kako je moguce da se sam pokrece ovako ?
Zašto su onako nadrkali Valensiju, još je jača nego Inter u PES6?!![]()
pomoc hitno potrebna. promenom graficke sa 7600gt na 8600gt frejmovi u igri sa zakucanih 60fps pali su na 50fps(opet konstantnih). to se desava kad je vsync ukljucen. kad nije radi na 60fps ali se slika nenormalno "cepa". U pretrazi nisam nasao nista. Ovo je apsurdno.
P.S. - sistem reinstaliran kao i igra ali nista. drajver 164.44?
^kako to mislis da nije dozvoljavala. sa 7600gt nisam imao nikakav problem. i bilo koju rezoluciju da izaberem i bilo na low ili high igra uspori kad ukljucim vsync. dajte koji savet. izgorecu.
Je l` zna neko kako se izvodi bicycle kick?
valjda misli na 'makazice' ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari