prvi put
Juce sam prvi put snimio i igrao PES, do sada sam bio fifa player:d
Ali rekoh hajde da vidim oko cega svi to dizu frku - snimim pes 08, zaigram i mogu reci samo cetiri reci MNOGO BOLJE OD FIFE! U svakom pogledu (gamplay, grafika) mnogo je bolji od fife. Malo sam imao problema sa kontrolama dok nisam usao u stos, ali sada je vec bolje.
E, sad, nije sve tako divno,
imam par problema i nadam se da ce iskusniji pes igraci da mi daju brz odgovor da bih se sto pre vratio master ligi
1.
Da li postoji neki fix vezan za refresh rate monitora posto sam na crt-u i 60Hz mi je nepodnosljivo? Kada stavim veci refresh (85Hz u dxdiag) igra je previse brza, a sa iskljucenim frame skipingom je u "sloumoushn" fazonu! -Po netu (thanks to google

sam nasao dosta ljudi koji se zale na ovaj problem, ali niko nema resenje..
2.
Da li se pojavio kitserver koji potpuno podrzava verziju 1.10 pesa? -Korisim ga da bih otkljucao rezolucije i low/med/high graficka podesenja (i stvarno mi nije jasno zasto je konami uradio tako debilnu stavar kao sto je lock podesenja - igra mi je bez kitservera bila zakljucana na 640*480 rezoluciju i low, a savrseno mi radi na 1024*768 medium!)
3. Da ne resava mozda problem sa refresh rateom ovaj patch?
Bio bih zaista zahvalan na odgovorima, posto ako ne resim problem sa refresh rateom moracu da batalim pes

posto mi bas bode oci ovih 60Hz (posle jedne utakmice me peku oci, a kamoli 5