Šta je novo?

Privatni parkinzi u blizini aerodroma

vrhunska stvar. od 25.07-01.09 3700 din, ‘Aerodrom parking’.
cim sam ostavio automobil, covek nas direkt odvezao na aerodrom (3 minuta udaljenost), ne ceka se da se napuni kombi ljudima ili slicno.
dao mi rezervaciju, rekao cim pokupimo prtljag da pozovemo broj telefona koji mi je dat prilikom rezervacije i treba im najvise 5 minuta da nas pokupe (24/7 servis).
nista vise nista manje.
jedini minus sto parking trenutno nije prekriven pa ce auto da se przi ili da ga bije grad/kisa ali bice verovatno i to.

Imaš gomilu uglavnom sa nazivom travel agencija koje to rade a da ne bih bilo da je reklama ukucaj u pretrazi prevoz do aerodroma a možeš da dodaš i kombijem i dosta njih ima i cenovnik. Dešava se često i da bude putničko vozilo sa 6 ili 8 sedišta.

nije tema o cenama taxi-ja ni o grupnom prevozu kombijem. držimo se teme. hvala na razumevanju

jedini minus sto parking trenutno nije prekriven pa ce auto da se przi ili da ga bije grad/kisa ali bice verovatno i to.
Ima li asfalta na parkingu, jer većina je sa tucanikom ili zemljom?

Prijatelj treba da ide po sina a ne znam koji parking mu je najbolji za sat-dva da ga ne oderu?

Kolima moze da se dodje ispred terminala, mislim da se to zove kiss and fly ili tako nekako, prodje se rampa i 5 minuta je besplatno, dovoljno vremena da pokupi sina, spakuje kofere i izadje. Do tada, moze da parkira na p11 pa da ga sin pozove kad izadje iz zgrade, treba mu 3 minuta do njega. 100 dinara je prva tri sata, ako je verovati cenovniku na zvanicnom sajtu. Takodje do p11 postoji i satl bus pa moze da dodje i sin do parkinga, sto je ok ako nema velike kofere.
Meni bi ovo bila najelegantina opcija za kupljenje ljudi generalno.
Mnogo ljudi parkira pored puta, pravi guzvu i (ozbiljno) ugrozava bezbenost zbog 100 dinara. U poslednje vreme vidim da ih komunalci revnosnije teraju, ali ih i dalje ima...

Da videh da je P11 najpovoljniji za ovakav slucaj, nije lose i ovo da ga samo pokupi a ceka na parkingu.

Kiss and fly postoji samo na ulazu u aerodromsku zgradu tako da je varijanta da sin dodje na ulaz i zove. Na izlazu iz aerodroma (u rupi) dozvoljeno je samo za taxi i minibus, čak su i rentakar agencijama ukinuli parking mesta za preuzimanje vozila.

Sinoć sam bio, P2 je 200 din 30 min, može da se parkira blizu dolazaka, treba samo preći ulicu. Postoje liftovi za taj jedan nivo razlike.
E sad, ja krećem od kuće kad avion sleti, nekad ni ne parkiram, ali sinoć gđa imala malo više prtljaga da bi nosila do odlazaka gde je Kiss & Fly.
Inače svi štekovi, prolazi, sve je pretrpano jer ljudi neće da plate, komunalci teraju u okolini parkinga, policija tamo sa prilaza sa autoputa, potpuni haos.

Kiss and fly postoji samo na ulazu u aerodromsku zgradu tako da je varijanta da sin dodje na ulaz i zove. Na izlazu iz aerodroma (u rupi) dozvoljeno je samo za taxi i minibus, čak su i rentakar agencijama ukinuli parking mesta za preuzimanje vozila.
Popne se na gornji sprat, pa izadje iz zgrade, povezano je sve.

Sinoć sam bio, P2 je 200 din 30 min, može da se parkira blizu dolazaka, treba samo preći ulicu. Postoje liftovi za taj jedan nivo razlike.
E sad, ja krećem od kuće kad avion sleti, nekad ni ne parkiram, ali sinoć gđa imala malo više prtljaga da bi nosila do odlazaka gde je Kiss & Fly.
Inače svi štekovi, prolazi, sve je pretrpano jer ljudi neće da plate, komunalci teraju u okolini parkinga, policija tamo sa prilaza sa autoputa, potpuni haos.
Ljudi staje apsolutno svuda, jedna traka na prilazu aerodromu puna ljudima koji stoje na cetvorci, put pored muzeja apsolutno svuda natrpan. Odredjeni ljudi stanu u kontra smeru i upale svetla, haos potpuni.
Ne vidim vise izgovor da parkinga nema, ima ih 4-5 zvanicnih i gomila nezvanicnih.

Lift je napolju, kad se pređe ulica (u rupi). Prekoputa stajališta za bus koji vozi za P11.
Edit: za unutra ne znam tačno, nisam upamtio, slabo letim.

Za stepenice znam jer sam valjda 2018. ili 2019. kad su na izlazu ukinuli 2-3 parking mesta za rentakar pomogao da iznesu prtljag do ulaza pa da idu da preuzmu vozilo inače uvek koristim taxi u povratku. Ko ima nameru da čeka sa varijantom Kiss and fly neka računa bar na pola sata za izlazak iz bescarinske zone od trenutka sletanja aviona.

Lift je napolju, kad se pređe ulica (u rupi). Prekoputa stajališta za bus koji vozi za P11.
Edit: za unutra ne znam tačno, nisam upamtio, slabo letim.
Ukoliko me sećanje ne vara, na dolascima, kad se krene ka izlazu lift je odmah sa desne strane vrata.
Naravno, ima i taj kad se izađe i pređe ulica.

Ubedljivo najpovoljniji parking blizu aerodroma AERO PARK M2. Daju najnizu cenu u odnosu na koju nadjemo na netu, imaju i perionicu tako da su spojili dva u jednom. https://parkingblizuaerodroma.rs/sr/. I drug i ja koristimo njihove usluge jer su najjeftiniji i izuzetno ljubazni sto je po meni takodje vazno...

Dobro jutro, upravo parkirah na p11. Online sam napravio rezervaciju i platio ali sam pri ulasku na parking uzeo karticu a trebao sam cekirati moju rezervaciju i to sam video tek posle.. . Sta se radi u tom slucaju? Ne bih da duplo placam parking? Na 5 dana sam ostavio auto.

Ako si ostavio br. tablica možda te sistem pusti da izađeš, probaj da ih kontaktiraš.

Dobro jutro, upravo parkirah na p11. Online sam napravio rezervaciju i platio ali sam pri ulasku na parking uzeo karticu a trebao sam cekirati moju rezervaciju i to sam video tek posle.. . Sta se radi u tom slucaju? Ne bih da duplo placam parking? Na 5 dana sam ostavio auto.
Istu situaciju sam imao u septembru ove godine, online rezervisao i platio zbog popusta, ostavio sam broj tablice, ali se rampa kada sam prišao vozilom nije podigla automatski, niti sam mogao da očitam QR kod sa rezervacije (mlatio papirom i telefonom oko skenera bezuspešno), tako da sam uzeo karticu i ušao na parking.

Posle povratka sa letovanja, samo sam prišao izlaznoj rampi (iskusno krajnjoj desnoj da ne pravim gužvu ako negde "zapne") i rampa se sama otvorila, tako da kapiram da neće biti problema :)

Javi kako je prošlo.

Ako se rezervise/kupi karta online za P11 da li se ima zagarantovano mesto, ne u smislu na neko obelezeno vec da ce biti dovoljno da se igde na tom parkingu parkira auto? Imam let jako rano ujutru 31.12. pa ne bi da se ispalim za parking...

Nemaš zagarantovano mesto, ali trebalo bi da ima slobodnih mesta, do sada ja ili kolege nismo imali problema sa pronalaskom istog - doduše prvih 10-15 redova obično bude puno "do vrha" u svako doba dana i noći, pa ti ne gine malo više šetnje do autobusa :)

Da li je neko imao problem sa unosom registracije prilikom online rezervacije za P11? Uneo sam u ovom formatu i zali se da nije ispravno ŠAXXXYY

Povlaka nedostaje rekao bih, BGXXX-YY

I dalje javlja istu gresku (Molimo u ovom polju koristite samo slova (a-š ili A-Š), brojeve (0-9), razmake ili crtice (-))

Nazad
Vrh Dno