Šta je novo?

Private SMS/Call/eMail - Švaleracija za Android

radax

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
20
Isprobao sam brdo programa, ali nisam našao šta meni treba...

a treba mi softver koji će:

- sakrivati SMS komunikaciju sa odabranim brojevima i smeštati je u private Inbox sa šifrom - Ovo sam i našao - najbolji mi je GoSMS Pro
- sakrivati pozive sa odabranim brojevima - Bitno je da telefon "zvoni" kad taj kontakt zove, ali da se ekran ne upali i da ne daje nikakvog glasa... - programi koje sam isprobao uglavnom imaju opciju da odbijaju poziv, ali to iritira osobu koja zove
- opcija korišćenja druge Gmail adrese sa lakim pristupom preko šifre... kad bi moglo nešto slično GoSMS Private inboxu bilo bi odlično.

- ako mogu da se pokriju i ostali IM programi (Viber, Whatsapp) odlično - mada i ovo gore je dovoljno

Ima li neko iskusava sa ovom problematikom? ;)

Stavis da se taj kontakt zove Pera Majstor i miran si...
Ne treba ti nikakav dodatan software :)

I onda jednog dana (ne daj boze) zena provali kako Pera Majstor daje vrhunski BlowJob I sve ostalo sto uz to ide

sorry za off

Probaj Vault. E da, i sram te bilo! :d

Jeste offtopic, ali je povezano... I ova jedna mi je dovoljna, kamo li da imam pored nje još neku.

Zar mi treba to u životu da se zbog dodatne čkapi krijem od sopstvene žene/devojke, da živim u strahu da ne sazna, da li ću ostati bez dece, pa da ih viđam jednom u dve nedelje, pa onda silna zvocanja švalerke kako eto nisi samo njen, kako ipak ležeš sa ženom/devojkom u krevet svaki noć, ne posvećuješ joj dovoljo pažnje, video si poruku na Viberu, ali joj, eto nisi odgovorio u roku od ODMAH i bla, bla, bla, bla, bla...

Veruj mi, sakrivanje i brisanje poruka na Androidu je najmanji problem ove inače opširne problematike.

Meni to nije vredno tolikog cimanja, pokretaču teme jeste, odnosno misli da jeste. :D

I za kraj...

Možeš ti da kriješ poruke koliko god hoćeš, odaćete druge stvari kod žene, nije ona retard, sve će joj biti jasno, ukoliko već nije, a verovatno jeste.

A i onog trenutka kada vidi da si postavio šifru na mobilnom i da ne može da uđe i pročita poruke, sve će joj definitivno biti jasno. :D

A i takođe nije normalno da po ceo dan ne ispuštaš telefon iz ruku, da ti je telefon ispod jastuka kada spavaš, da ga nosiš i na tuširanje, i slično.

I za kraj definitivno: Koristi brate dodatni gmail preko bilo kog browsera, šta će ti dodatna aplikacija za to?

Poslednja izmena:
^Ima zena koje su veoma naivne,ne izvaljuju varanje godinama.. A ima i onih koje izvale ali precute zarad visih ciljeva uglavnom dece..

Sad si ga skroz pokolebao, bachi sa bencha ga je prekorio - to je to, nikad vise nece ni pomisliti na prevaru!

Alimentacija je minimum 20 %zarade, ide i do 50%, zavisi od broja dece i sudije. Ako ne plaćaš ideš u zatvor.

Pa o tome se i radi.. Da li je zeni bolje da se zadovolji sa oko 20k din alimentacije ili da cuti i gleda svoja posla(vara sa strane ako ima vremena) i da uzima 70,80k.:)

Program nije za mene (e sad dal' mi verujete... :p ) ...već za mog kuma. On voli da se bavi tim stvarima :S:, a ja mu dođem kao tehnička podrška, pošto se ne razume u telefone i kompjutere.

..a i ja gde sam našao da pitam za švalerski program... ovde među ETF-ovcima i programerima :-devil-:

Treba mi konkretno iskustvo u sakrivanju prvenstveno poziva uz ne odbijanje poziva... Voleo bih da izbegnem root-ovanje telefona, pošto nije moj.

Ako neko ima iskustava, neka pomogne, ako ne, nastaviću da isprobavam ove krš programe sa Play-a dok ne s*ebem sopstveni telefon.

Znaci nisi prestao da se svalerises jos od 2005. :d

Al ste neozbiljni...

Ja vec rekoh Vault, ali ti si izgleda temu otvorio samo da se pohvalis :p

Vault - This app is incompatible with all of your devices. (Galaxy S4, Galaxy Nexus, S7580)

Probaću Call Master...

Vrh Dno