Ja sam cuo da postoje rezaci koji graviraju zadatu sliku na disk. Ako su lagali mene i ja lazem vas.sH@DoW je napisao(la):Koliko ja znam tako nesto ne postoji. To se radi sa ink jet stampacima. Ispravite me ako gresim.
Postoje još 4 boje (plava, crvena, zelena, žuta), ne samo gold. Jedino ako si mislio na naše tržište...inace trenutno postoje samo gold medije
zulu je napisao(la):imas recimo lite-on 16h5, ja ga uzeh u mb-softu za nekih 40-tak eura pre neki dan, a medije kod nas mozes da nadjes samo memorex (bar je meni samo to uspelo da nadjem) po ceni od 10e za 10 dvd-ova.
inace trenutno postoje samo gold medije (najavili su i druge tokom ove godine) a slike radi u grayscale varijanti i to meni izgleda fenomenalno.
uostalom www.lightscribe.com
Printabilne CD i DVD diskove (ako misliš na one bele) štampaš inkjet štampačem. Ja sam koristio Canon pixma 4300.
A ono, da li prvo stampa pa rezanje ili obrnuto... Pa ja prvo narezem pa ako nareze OK, tj ne pukne disk, onda stampam... jer ako odstampam pa narezem i on pukne , dzaba sam stampao, trosio boju bla bla... nije da ce mnogo boje potrositi, ali zasto bih( kao sto kaze i pdetlic generalno...sad videh
a imao sam i varijante da ne sacekam da se lepo osusi boja i stavim u drajv...jao veselja....
Ako zanimaju nekog slike kako to izgleda ( i posle 5 godina).... da saljem...
pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari