Šta je novo?

Prince of Persia The Forgotten Sands

Miroslav.Cvejic

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
10.04.2005
Poena
409
http://prince-of-persia.uk.ubi.com/

LONDON, UK - November 30, 2009 - Today Ubisoft announced that Prince of Persia: The Forgotten Sands video game is in development and is scheduled to be released May 2010 for consoles and handhelds. This new instalment in the critically-acclaimed franchise marks the return to the Prince of Persia Sands of Time storyline. Prince of Persia: The Forgotten Sands will feature many of the fan-favorite elements from the original series as well as new gameplay innovations that gamers have come to expect from the Prince of Persia brand.

Dobro je da su batalili ovaj crtać i vraćaju se pravim vrednostima serijala.

Ajmo sve u 2010-u, moze i KZ3, moze i GT6, sto da ne, Twisted Metal, Heavy Rain 2, nije nikakav problem, samo trpajte...

Sta se lozis Borisu, bolje da ima dobrih igara, nego trash-a kojekavog. Zadnji prince je bio sprdacina za bebe u odnosu na zadnja 3 dela.
Bas me zanima kakav ce film biti...

Meni je zao Princa posle 2008ice. Tragicno losa igra, apsolutno nedostojna imena koje nosi.

^Pa ko da oni nisu shvatili sta su uradili od Princa sa zadnjim delom...

new gameplay innovations

Kul, sad će hodati po vodi, levitirati i privlačiti objekte telekinezom. Još malo pa će Chuck Norris da uči od Princa :)

*** ti svaku igru unapred osudis na propast...
Mislim da je Ubisoft milion puta dokazao da zna da napravi vrhunsku igru.

Ne secam se da sam nesto dobro od Ubisofta igrao jos od Beyond Good & Evil ;).

Sta se lozite, vidite da je stavio post kao cist flame. Imao je Ubisoft mnogo, mnogo dobrih igara. Samo zavisi sta kome odgovara.

Ne osudjujem na propast nego to je jedino što je preostalo kao new gameplay innovations :D

A da, ostalo je i da se klonira i da vodimo dvojicu istovremeno :)

PoP je super igra kao i ostale Ubisoftove. Npr. Rayman mi je jedna od omiljenih platformi pa tu je i stari Fred sa Atarija :)

Pa sta fali da se primene neke cake iz Assasins Creed u Princu ?
A i da ubace co-op to bi bilo fenomenalno.

A zašto ti moje postove tumačiš negativno? :)

Ali eto, pogodio si - kako je to sve više "in", to je taj new gameplay inovation - co-op, 99%

Poslednja izmena:
A sta fali da primene neke cake iz Raymana, recimo, energiju skupljas kolko te kapljica kise pogodi :)

Pa ne razumem zasto tebi toliko smeta co-op u igrama ? ako se uradi kako treba to je jedna od jacih strana svake igre. Uostalom to je buducnost svih igara, dobar SP co-op.

Single Player, ako ja dobro razumem english, jeste jedan igrac, a ne dva ili vise?????

Sry za offtopic, oce neko praviti ono foru, sta treba da izadje od igara u 2010? Znam da je to ranije bilo, bar prosle godine

Jedva Cekam... :)
Bas mi je drago sto se vracaju korenima,ali ni to ne bi uradili da se ne snima film...to im garantuje zaradu pa zbog toga...ali ako igra bude dobra sto i da ne... :)

Marli, jesi ti pijan? Gde sam ja rekao da je co-op loš? Daj čitaj šta pišem malo.

Smešno mi je da PoP najavljuje new gameplay innovation a praktično ne postoji stvar koju Princ ne može da uradi u igri :d

Ali to ne znači da je igra loša, naprotiv, jedna od retkih superhero igrica koja mi ima šmeka. Nisam probao ova deo koji je izašao i na PS3 još (imam u planu) ali definitivno jedna od onih igrica koje i izgledaju super i imaju neverovatno dobre komande a da pritom priča ne zaostaje.

Ne znam mada mi već sama ideja "ne možeš da pogineš" smrdi :)

Single Player, ako ja dobro razumem english, jeste jedan igrac, a ne dva ili vise?????

To je kada Single Player kampanju prelaze 2 igraca, e to je co-op SP. :p

@Wlado, da sad sam pijan. :sceptic::bottle:

Ne znam mada mi već sama ideja "ne možeš da pogineš" smrdi :)

u svim igricama mozes da pogines. ali sta se desi posle toga? ti nastavis da igras od nekog dela. pogines po 100 puta dok ne predjes odredjen deo. to je gluplje nego resenje gde te elika spasi od smrti. poenta igre je da protagonista stigne do kraja. ako ces da gines na svakom cosku onda to nije moguce

Pa meni je princio sa vracanjem vremena bio skroz OK, nista to igru nije cinilo laksom. Tj ako se dobro secam neke delove ne mozes ni da predjes bez toga.
Ovo sa Elikom (ili kako se vec zove) jeste debilno, skaces ko mentol i znas da ce te ona izvuci iz svih situacija koje inace znace sigurnu smrt.
Ja bi voleo da vrate med packove u FPS igre, ali nista od toga, cak i ID pravi Rage sa regeneration HP. :(

Koliko je meni poznato The Forgotten Sands (glupog li naziva) je igra po filmu sto automatski znaci da ce biti fail. Plus sto ce princ verovatno da lici na onog sabana Gyllenhaala sto je dupli fail. Mada meni ni oni prethodni Princevi Persije nisu bili nesto (tacnije svi posle originala) ali to je vec druga tema.

Nazad
Vrh Dno