Šta je novo?

Prince of Persia The Forgotten Sands

Što volim kad pominju korene, početke, oldskul, originalnu trilogiju...

Deluje ok za onoga kome se dopadao "originalni" PoP. Mada se slažem sa Marlijem, ok je igra ali ne vredi 40-50 evrona. E sad pošto nemam Xbox, PS3/PC mora original, ne verujem da ću ovo pazariti.

Pa PoP nije bas imao neku slobodu, ovaj deo ce mozda ici na taj adut, jer ipak je ovo AC engine, koji omogucava sjajnu interakciju i slobodu.

pa i u pop 2008 si mogao da se setas svuda po svetu ali je to bilo krajnje dosadno i besmisleno. u traileru su rekli da ce biti mnogo tajnih lokacija. ako cu imati slobodu da se setam po praznoj mapi i trazim tajne lokacije zbog nekog glupavog achievmenta, onda cu preskociti.

Naravno sada će Ubi svima da zavuče što je dublje moguće, ali ćemo da vidimo na kraju ko će se najviše češati po glavi. Za sada PC gejming najviše ispašta, jadni oni

Ispastaju ovi sto bi da se igraju za dz. Uvek i za te Secure rom zastite nadje leka, hvala bogu mene to odavno vec ne zanima. Zadnji put sam pokusavao GTA 4 da poteram na PC-u i poludeo dok sam unistio Social club.

Izgleda da naslov stoji The Forgotten Sands, s obzirom da ovaj serijal polako pada u zaborav i to s razlogom...

Nemacki GamePro je igru ocenio:

Xbox360/ PS3/ Wii - 78%/ 78%/ 81%

Wii je dobio bolju ocenu zbog samog gameplay-a zato sto je malo kompleksniji, valjda zbog kontrola.

Ja igram, igra je skoro identicna kao PoP: Two Towers, samo sa lepsom grafikom, prosla vezija sa Elikom, koliko god lagana bila je meni za koplje ispred ovog. Realno igra nije losa onaj ko voli serijal odigrace i ovo ali ocena 78% je realna. Ocekivao sam vise.

Poslednja izmena:
igram je i ja ali ko sto je gore pomunuto igra je neverovatno laka! grafika je prelepa prica je na mestu, pa prica je nastavljena na zavrsetak prvog dela i pocetak drugog dela (toliko za one koji nisu znali). velika je mana ta sto na pocetku igre nema da se bira hard tezina nego samo lako i normal...

preso sam skoro pola igre i jos nisam naisao na neki veci problem da bi me zadrzao sa igranjem, ma koliko se cinile neke situacije teske neverovatno su lake! mnogo vise muke mi je zadavo prvi prince of persia nego ovaj!

Prvi Princ nije bas bio lak, imao je zayebane platforming delove. Nije bas ni borba bila naivna. Nije mi jasno zasto Ubisoft pravi retarded friendly igre sve vise ? Ko bre uopste zeli previse laku igru da igra, gde je tu izazov ?

Ovde je borba veoma lagana, za 4 sata ni jednom nisam zaginuo u borbi... Dobar fazon je ovo sa zamrzavanjem vode. Realno ovo je za nijansu teze od onog proslog sa Elikom gde uopste nisi mogao da zagines. Ovde je "platforming" vise izrazen i meni se svidja. Jedina zamerka meni su ova cudovista, meni potpuno ista kao da je neko uzeo modele iz one igre Darksiders ? I prica je malo tanka ...

Zavrsio. Da su ubacili jos dva razlicita "boss-a", na kraju malo doradili final fight igra bi bila izvanredna. "Platforming" je zadnjih sat vremena odlican, igra ima odlicne fazone sa zamrzavanjem, vode, pojavljivanje okoline, grafika ali ... Ovako, nece se oni naprodavati, sem za ljubitelje, i cini mi se kratka traje oko 6-7 sati, verovatno da bi naplatili DLC, final verdict 80%.

Odlično, igri će vrlo brzo da padne cena pa se i može razmatrati o kupovini :)

Ja igram, igra je skoro identicna kao PoP: Two Towers, samo sa lepsom grafikom, prosla vezija sa Elikom, koliko god lagana bila je meni za koplje ispred ovog. Realno igra nije losa onaj ko voli serijal odigrace i ovo ali ocena 78% je realna. Ocekivao sam vise.

Da nisi pomešao sa LOTR ;)

Prvi Princ nije bas bio lak, imao je zayebane platforming delove. Nije bas ni borba bila naivna. Nije mi jasno zasto Ubisoft pravi retarded friendly igre sve vise ? Ko bre uopste zeli previse laku igru da igra, gde je tu izazov ?

To se slažem, nove igre su prelake, ali mislim da ipak ne bi trebalo preterivati kao na primer u slučaju Prinny Can I Really be a Superhero, Ghosts and Goblins ili N+...

Igra je jako fina. Presao sam je malopre. Preporuka!

Mada mogli su malo bolje bosove da naprave.

Ispastaju ovi sto bi da se igraju za dz. Uvek i za te Secure rom zastite nadje leka, hvala bogu mene to odavno vec ne zanima. Zadnji put sam pokusavao GTA 4 da poteram na PC-u i poludeo dok sam unistio Social club.

Oooooo pa ti mu dođeš neki puritanac...:smoke:

Oooooo pa ti mu dođeš neki puritanac...:smoke:

Gde si nasao ovaj post leba ti ? :p
Imam igru za Xbox, nisam je ni probao jos, videcu kakva je, od stare trilogije sam presao Sands of Time, ove ostale nisam tad ni probao, ko zna zasto, manjak vremena, slab komp.

Nazad
Vrh Dno