Puki je napisao(la):Cini mi se da sam negde cuo ili procitao da ne moze da radi na mx-ovima i radeonima 9000 i 9200, vec samo na jacim. Sad da li postoji neki patch, ne znam, probaj da potrazis na netu.
Pozdrav
xvoodoo je napisao(la):...
a shto ne bi radio na radeonu? ne radi samo na kartama koje nemaju hardverske shadere, a radeoni ih imaju...
xvoodoo je napisao(la):ok. ja prochitah u svetu kompujuktera da ne radi samo sa MX kartama, a oni naravno nikada ne lazhu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ripper je napisao(la):Pa sto ne bi radio na pravom 9200? Jedino nece svi efekti biti aktivni!
ZverBre je napisao(la):Jedna stavr me nervira recimo,sve igre koje ne rade na MX kartama nose logo Nvidie dali to oni nas teraju da pobacamo mx ove ili hoce sami sebe da upropaste.Bar 70 % vlasnika racunara ima GF 2\4 mx(mislim na nase krajeve)
Pa kad bi bilo da se kupi GF4Ti i ja bih insistirao.srdjan_r je napisao(la):...
Pa niko vas nije terao da kupujute MX-eve. Većina koja kupuje sada kompove i dalje insistira kod prodavaca na GF4-ci.
Blade je napisao(la):...
Pa kad bi bilo da se kupi GF4Ti i ja bih insistirao.
Kovac je napisao(la)::cuss: e pa ljudi ja imam gigabyte radeon 9600 pro i kad se igra instalira i pocnem da igram sve je u nekoj magli i sve je nekako mutno!!!
Prvo sam pomislio da trazi neki noviji direct x - tipa 9.0 b-c-d ili boga pitaj sta - ali ni to nije pomoglo!
Ima li neko ideju sta je u pitanju??
Pozdrav cheers
Kovac je napisao(la)::cuss: e pa ljudi ja imam gigabyte radeon 9600 pro i kad se igra instalira i pocnem da igram sve je u nekoj magli i sve je nekako mutno!!!
Prvo sam pomislio da trazi neki noviji direct x - tipa 9.0 b-c-d ili boga pitaj sta - ali ni to nije pomoglo!
Ima li neko ideju sta je u pitanju??
Pozdrav cheers
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari