Šta je novo?

Prince of percia na mx-u?

shku

Čuven
Učlanjen(a)
22.03.2003
Poena
620
Da li je moguce da se nekako ukljici na mx 460 gf4?
neki patch nesto?

Cini mi se da sam negde cuo ili procitao da ne moze da radi na mx-ovima i radeonima 9000 i 9200, vec samo na jacim. Sad da li postoji neki patch, ne znam, probaj da potrazis na netu.

Pozdrav

Pa radi igra na MXu, samo je toliko sporo da nema shanse da se igra :)

Sve lepo pise na sajtu igre
http://www.ubi.com, a i na njihovom forumu.

Ja koliko sam video kod druga, nismo uspeli da je pokrenemo na MX440... Nikako. Sve belo :) Mozda sa "nekim" drajverima.

Puki je napisao(la):
Cini mi se da sam negde cuo ili procitao da ne moze da radi na mx-ovima i radeonima 9000 i 9200, vec samo na jacim. Sad da li postoji neki patch, ne znam, probaj da potrazis na netu.

Pozdrav

a shto ne bi radio na radeonu? ne radi samo na kartama koje nemaju hardverske shadere, a radeoni ih imaju...

xvoodoo je napisao(la):
...

a shto ne bi radio na radeonu? ne radi samo na kartama koje nemaju hardverske shadere, a radeoni ih imaju...

Pa dobro, ja rekoh da nisam siguran, moguce je da rade.

Pozdrav

ok. ja prochitah u svetu kompujuktera da ne radi samo sa MX kartama, a oni naravno nikada ne lazhu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

xvoodoo je napisao(la):
ok. ja prochitah u svetu kompujuktera da ne radi samo sa MX kartama, a oni naravno nikada ne lazhu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja sam cini mi se, cuo u gameru(ili kako se vec zove) na politici, da kao ne radi na mx-ovima i 9000 i 9200, e sad da'l stvarno ne radi na njima, ne znam.

Pozdrav

Radi perfektnoo meni na Radeon 9200 Siphire ViVo 128 MB u najvcoj rezoluciji sa svim ukljucenim detaljima !!!!!

Pa sto ne bi radio na pravom 9200? Jedino nece svi efekti biti aktivni!

Igra podrzava DX 8.1 akceleratore i bolje.
Sto se tice nVidie,to su:GF3,GF4(osim MX 4x0) i GFFX,a kod ATI-ja su sve karte od Radeona 8500 pa nadalje(dakle,rade 9200).

Ne radi.To je DX 7.0 kartica.

Jedna stavr me nervira recimo,sve igre koje ne rade na MX kartama nose logo Nvidie dali to oni nas teraju da pobacamo mx ove ili hoce sami sebe da upropaste.Bar 70 % vlasnika racunara ima GF 2\4 mx(mislim na nase krajeve)

Ripper je napisao(la):
Pa sto ne bi radio na pravom 9200? Jedino nece svi efekti biti aktivni!

bitje, veruj mi...

ja je vozim sa svim na highest na radeonu 9000 i izvlachim konstantnih 40-50 frejmova...

ZverBre je napisao(la):
Jedna stavr me nervira recimo,sve igre koje ne rade na MX kartama nose logo Nvidie dali to oni nas teraju da pobacamo mx ove ili hoce sami sebe da upropaste.Bar 70 % vlasnika racunara ima GF 2\4 mx(mislim na nase krajeve)

Pa niko vas nije terao da kupujute MX-eve. Većina koja kupuje sada kompove i dalje insistira kod prodavaca na GF4-ci.

meni je sjajno radilo na fx5200
pokusao sam na nekom kompu sa gf4mx440
uspeo sam da pokrenem ali preko ekranaimaju neke linije
i texture su uzas-apsolutno neigrivo i jos posle 2-3min ispadne ne desktop cheers

srdjan_r je napisao(la):
...

Pa niko vas nije terao da kupujute MX-eve. Većina koja kupuje sada kompove i dalje insistira kod prodavaca na GF4-ci.
Pa kad bi bilo da se kupi GF4Ti i ja bih insistirao.

Insistira na GF4 da bi dobila GF4 (mx).... :D tuzna istina.

Znate od koliko sam ljudi cuo da imaju 4+4 u kompu da bi video celeron i mx umesto pomenutog P4 i GF4...

:cuss: e pa ljudi ja imam gigabyte radeon 9600 pro i kad se igra instalira i pocnem da igram sve je u nekoj magli i sve je nekako mutno!!!
Prvo sam pomislio da trazi neki noviji direct x - tipa 9.0 b-c-d ili boga pitaj sta - ali ni to nije pomoglo!
Ima li neko ideju sta je u pitanju??

Pozdrav cheers

Blade je napisao(la):
...

Pa kad bi bilo da se kupi GF4Ti i ja bih insistirao.

Nije poenta u tome. :) Koliko ljudi zna razliku između MX i Ti kartica.
Naravno, sve dok ne posete benchmark forum. :beat:

Kovac je napisao(la):
:cuss: e pa ljudi ja imam gigabyte radeon 9600 pro i kad se igra instalira i pocnem da igram sve je u nekoj magli i sve je nekako mutno!!!
Prvo sam pomislio da trazi neki noviji direct x - tipa 9.0 b-c-d ili boga pitaj sta - ali ni to nije pomoglo!

Pozdrav cheers

Meni se isto to desava imam istu graficku, ali neznam sta bi moglo da bude. Ako neko zna...?

Lepo vam pise u readme fajlu da ne radi sa DirectX7 karticama, samo sa boljim. Dakle GF2 i GF4MX serija nije podrzana.

Pozdrav!

Kovac je napisao(la):

Pozdrav cheers

pa i treba tako da izgleda. to su ti novi yebachki directx9 fog & blur efekti.

:mrgreen: :happy: :beat:

Evo i ja poceh normalno da igram Princa !!

Bio sam ubedjen da je ono s***e od magle zbog efekta magle ali nije - sve radi kako treba ako se nivo detalja stavi na srednju vrednost - znaci ni najmanju ni najvecu i SAMO tada radi - a sve efekte mozes da ostavis ukljucene !!!!

E i kako sad covek da ostane normalan !!!!!!

Ali vredelo je malo izgrickanih noktiju i zakrvavljenih ociju.

Pozdrav cheers

Nazad
Vrh Dno